Za malo penazi malo muziky. ja som si kupil mp3 prehravac sony za cenu 2000Sk a to malo len 1GB ale ta kvalita sa neda porovnat cistuke nahravanie bez toho puakveho zvuku. fakt. Skoda, ze som ho potom dal segre na vianoce. Inak teraz som volade vydel prehravac sony 4GB asi za cenu 3500Sk co sa mi zdalo v celku sik cena. za ten model.
to mayo (8)- 80gb ipod sa da kupit aj za 6000...ja so spoluziakom kupuje dva, jeden za 7000 a to je v baleni aj kryt a nabijacka do zasuvky a do auta...
Sasha01 (1)-rozhodne ti radim iPod, Samsung, Sony, iRiver...
20. Sachmer - neviem neviem - ale pixmanii by som veľmi nedôveroval - keďže je to francúzky eshop Neviem čo spravíš keď náhodou budeš musieť nejaký výrobok reklamovať... ale na druhej strane ceny majú dobré
ja mam mogil a pamäťové karty .. na hudbu . ktorú počívam . všetku hudbu mám v počítači na HDD . neviem načó sú vám mnoho gigabajtové iPod-y a podobne .. úplná zbytočnosŤ .
Caute, prosim Vas vie niekto, ci sa da na MP4 prehravaci vymenit dotykovy displej? ako ja sa do toho moc nevyznam, len v prirucnej knizke je napisane ze je to 3.0 inches touch screen. Mno ako ta Mp4 ma už 2 roky, a ten displej sa rozbil asi po tyzdni, vtedy som to neriesila, zabudla som na to, a teraz som ten prehravac nasla. Tak rozmyslam ci by sa dal spojazdnit. Da sa vlastne kupit taky nahradny displej? a cenovo to cca na kolko moze vychadzat?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Rozšíritelná pam. kartami??
Aké formáty má prehrávať??
Aká cena max. ??
Aký displej??
Výdrž??
Záleží ti skôr na kvalite prehrávania alebo na dizajne??
- spolahlavy ako iPod
- lacny ako iPod
- rychly ako iPod
- s takou kapacitou ako iPod
- a hlavne s tak uzasnym ovladanim a designom ako iPod
8tis a mas 80gb iPod, ktory je uplne dokonale stelesnenie mp3/4 prehravaca a este k tomu fotky, videa, podcasty, hry atd...
Ale nie,kup nieco normalne,ak nemas na iPod, neber tie cinske sracky a kakacky. Ozaj.
SOny,Acer,TamTUng...? Ale ja by osm si kupil uz iba iPod,laska moja.
Ak ti môžem poradiť tak Creative ZEN 2 GB + SD karta - na akú si našetríš
Chcelo by to aj vymeniť dodávané slúchadlá - ale myslím že tebe v pohode stačia.
inak, mam asi posledny vyrobeny kus z tej serie.
Sasha01 (1)-rozhodne ti radim iPod, Samsung, Sony, iRiver...
5 971,- sk + postovne, cca 200sk...
to Kasko (18) to mas rozne..chod na stranky apple-tam na iphone-a tam to vsetko je...ale od 12 hodin (shuffle) do 40 hodin (classic 160G ...
Dakujem.