Ahojte chcela by som mp4 prehravac, najlepsie nejaky s vacsim displejom, proste aby sa tam dali pozerat filmy v dobrej kvalite, mal by stat tak do 2000-2500 neviete mi nieco odporucit? uz asi dva dni sa na nete venujem skoro vylucne vyhladavaniu roznych m
Robim v elektre a naj v tej cene Co mozes kupit je sony mp4 v oznaceni je 435 To je 2gb ten je 2500 skk, 436 je 4 gb za 3000skk. 45h prehravani display s mrte rOzlisenim lepsi v tej cene nekupis
@sulinatorka - no veď. Možno by som ti odporučil nejaký creative - možno nejaký creative zen - tie sú v poslednej dobe vcelku lacné - a predpokladám že netrpíš audiofilnými chúťkami ako ja Emgetony nekupuj - nechcú uznávať reklamovácie.
nene jednoznačne by som preinvestoval do sony walkman » www.mp3.sk/sony-walkman-nw... sú to super playeri sám ho mám display síce nieje moc veľký,ale rozlíšenie má ppč a v pohode si pozrieš aj film s titulkami podľa mňa najlepšie voľba keď už investovať,tak do kvality
Nekupuj kadejaké čínske šmejdy od neznámych značiek pokiaľ to nechceš posielať každý mesiac na reklamaciu...doplať si radšej za kvalitu vyplatí sa to tak teda veľa zdaru pri výbere
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» avmania.zive.cz/Titulni-strana/...
» www.apple.com/ipodtouch/galle...
K tomu úžasné prevedinie & cool look