no do nádoby si das vodu a postupne kvapkas laky.. Najlepšie riedke. Najprv jeden, ten sa rozpije. Do toho druhy a robia sa take kruhy viac farebne, ale musis rýchlo,lebo ro rýchlo schne. Potom zoberes sparatko a možeš to hociako ponaťahovať. Na prst si das olej, alebo lepiacu pásku. Strčiš podto,aby sa ti to nalepilo na nechet a ostatne omotas na šparatko asi tak,ale mne vyšlo,len pár nechtov..inac velmi zabavne stačia tie najlacnejšie činske laky heh (nekvalitne)
@petika presne tam to je pekne opísane, len to treba na to nervy..ja som mamine pokazila misku cela bola od lakov..uhm ale pekne to vyzera..ale vždy sa mi podaril len jeden alebo dva nechty
@petika... s čo najredšimi, tie huste sa ťažko vpiju do tej vody..preto ja som si kupila najlacnejšie laky u činana..a som spokojna.. takže tie riedky..kvôli ktorým ste si neraz ponervačili,lebo ste ich museli natierať 10x su najlepsie
tak som to skúsila a @niklinka máš pravdu, tie najredšie sú super, dá sa to super tvarovať chce to len cvik, síce som od toho celá zasarná a nevyzerá to až tak super ako na tom videu, ale je to celkom zaujímavé
@niklinka ale ked si vsimnes, ta holka na videu ma nechty nalakované už predtým ako ich tam vkladá..ja som si dala do tej vody taký perletový biely a do toho cerveny, takže sa mi necht leskne ale vyzerá iba ako kebyže tam mám také caciky červené.
@petika nie nie skusala som to na nenalakovane.. asi to aj tym bude och a hej to musia byt uplne mega riedke,niektore sa rozpiju niektore nie.. treba trenovat..ked na to prídeš..daj mi vediet
@niklinka na čo som prišla už teraz je, že je potreba to tahat jemne po povrchu.a ako sa tak pozerám, tak tá holka na videu má presne mierené tahy a presne vie, čo jej vznikne..podla mna to chce iba cvik..vieš, nacviciť si tie tahy a ked vymyslis jeden tak ho opakovat potom 9x
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@pumaamravec
» www.bling.sk/2010/07/13/vodn...
ale ako čítam spätne, ide aj s lacnými, tak snad sa mi to podarí aj so značkovými
robila si to aj ty s nalakovanými ?
@hangtime11 prepáč nenapadlo ma, že to môže baviť aj chalanov
Poznám, a nie som psychicky spôsobilá čistiť si od toho dva články každého prsta.
Skúšala som to na nepotrebných žiarovkách a s nejakou žiaruvzdornou farbou, ktorá by plávala na vode, by som si rada namaľovala aj funkčnú.
že psychicky spôsobila.. si ma rozosmiala takto z rána uprimne? dik