Nazdar mám veľký hlad a doma nič nemáme iba v mrazáku nejakú mrazenú zeleninu s mrazenou ryžou ...mám strašný chuť si to dať len enviem ako to spracovať (uvariť) tak prosím napíšte pár typov diki
@chambre hod zeleninu do vriacej vody na niekolko minut, ryzu tiez a mas obed hotovy za 20minut
tak ako mne najviac chuti to takymto sposobom maximalne len tak vo vode a netreba viac , pre vela ludi to nema ziadnu chut, ale v skutocnosti to ma velmi dobru chut, len vela ludi uz ma uplne znicene chutove pohariky na jazyku
keby som chcela aby to bolo eno nuno, vytiahnem kuchtu a urobim v nej zeleninu (fakt je to ine ako ked to len slahnete do vriacej vody) - potom hodim zeleninku na panvicu, roztopim v tom maslo a dochutim solou a nejakou bylinkou.
@chambre-rozmraz to v mikrovlnke,opraz na oleji cibulu a trochu sunky,daj k tomu zeleninu kusok to nechaj porazit, ked to bude ake take daj tam ryzu podlej to kuskom polievky a dochut solov,korenim a curry korenim,ku koncu tam nalej trosku smotany a posyp dajakym syrom,ked sa syr rozpusti a zacne to byt take kremove mas to hotove
Ale dost zalezi aj od zmesi zeleniny, pokial je tam nejaka strukova fazula mini karotka , kukurica atd tak je to super spravit pikantno-sladke, ale ked nejaky karfiol a zeler, to už nebude bohviečo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
pici ale dal by som si (ach)
zeleninu si vytiahni ale rozmrazit najprv, narychlo orestuj na oleji, pridaj nejake koreniny pripadne co by ti tam mohlo pasovat podla chuti.
odporucam potom aspon nejaky syr na to nastruhat abo nieco je to easy a lepsie ako hrdzavy drot do oka
tak ako mne najviac chuti to takymto sposobom maximalne len tak vo vode a netreba viac , pre vela ludi to nema ziadnu chut, ale v skutocnosti to ma velmi dobru chut, len vela ludi uz ma uplne znicene chutove pohariky na jazyku
keby som chcela aby to bolo eno nuno, vytiahnem kuchtu a urobim v nej zeleninu (fakt je to ine ako ked to len slahnete do vriacej vody) - potom hodim zeleninku na panvicu, roztopim v tom maslo a dochutim solou a nejakou bylinkou.
ryzu by som rozmrazila v mikrovlnke.
a papam
ako od maminky...
preboha @9 lyzicku Grammar Nazi...