Nebudem sa vás pýtať ako má vyzerať váš nastavajuci/vaša nastavajuca ale bolo by celkom fajn vedieť čo vám na ženách/mužoch doslova vadí alebo čo od nej/neho požadujete
Príklad: Mohla, ale nemusela by fandiť Chelsea, nemala by fajčiť.
- nemusela (nesmela) by mať predsudky voči technicky zameraným ľuďom (nech sa nesťažuje, ak mám potom zvládnuť živiť okrem seba aj ju na materskej a potom rodinu)
- pravdepodobne by to musela byť tiež introvertka (inak by sme sa ani nejako prirodzene bližšie k vzťahu nedostali)
- chcem, aby (z vlastného rozhodnutia) mala približne rovnako vysoké nároky aj ona na mňa.
Doslova mi vadí alkohol, cigarety, vulgárnosť, "ovečkovitý" mainstream, nedospelosť, odfláknutá ľahká VŠ len kvôli titulu, riadenie sa módou a tým, čo je "in"...
Farbu očí, vlasov a podobné malichernosti neriešim.
Ak vybrať niečo špecificky priťahujúce typu fandenie Chelsea, tak rozhodne si všimnem dievča skladajúce alebo snažiace sa skladať Rubikovu kocku.
Pred časom som si hovorila že môj vyvolený musí čítať knižky a stretla som trdlo ktoré v celom svojom živote prečítalo možno tak dve knihy.. a aj tak sme spolu šťastní
mne príde strašne nepríťažlivé, keď chlap pije, fajčí, vkuse nadáva a pohľadom znásilňuje každú ženskú čo má legíny alebo výstrih. a celkovo moc šancu nedávam ľuďom, čo sa so mnou začnú baviť len lebo sa im páčim a keď o pár týždňov poviem, že o vzťah záujem nemám, prestane sa snažiť a ide za inou
a čo sa mi páči.. neviem to veľmi posúdiť, páči sa mi jeden človek celý ako je a ostatných si moc neviem všímať
@tanecnica002 dievca, keby si miesto chelsea napisala iny anglicky velkoklub s najuspesnejsou historiou, pojal by som ta za Mrs ideal.. ale takto sa asi nedohodneme
@johnysheek No tak asi sa nedohodneme Ja fandím Chelsea (Bayern .. no ešte sa dá) a v majstrovstách EPY som od začiatku fandila Španielom A taktiež sledujem hokej ..
@johnysheek Všetko (technika)... Celý su užasný .. Pozeral si finálový zápas medzi Chels a Bayernom ? jedna báseň .. Úplne užasný zápas a Chels zažiaril
NEMOZE byt primitivny, a v jednom kuse nadavat a frflat, nesledovat hlupe programy a manipulovatelny vecami co je dennodenna vec teraz,MOHOL by mat podo. vkus v hudbe aj kulture, mat dobry styl , mohol by vediet dobre farncuzstinu prip.plynule
mila, skromna, nech ma rada prirodu a nech sa spolu dobre citime. musi mat rada lenochov a plysove hrochy. a skrabkat ma pri zaspavani po chrbte a nechat sa skrabkat
@torpedo08 Toto ma nasr*lo že odišiel .. Hebedo !! Ako mohli by sme tu polemizovať ešte také dve hodiny ale ja ťa nepresvedčím o tom že Chels je dobrý tím a ty ma zase nepresvedčíš o opaku
@tanecnica002 ale tak uz dosiahol vsetko co mohol takze sa jeho misia v Chelsea skoncila ... sak jasne ja sa za takto veci nehadam kazdy ma svoje oblubene kluby
@x71 Papriku nemusím, takže toho sa nemusíš obávať A mäso je tu dosť často .. Ale veď by si prišiel len vtedy keď budu halušky a pod. Alebo by si prišiel aj na to mäso a nenechal ma v tom samu
@tanecnica002 super tak s tým mäsom by som ti určite pomohol, to by som ťa nenechal v tom takže jedlo by sme mali a čo tvoje ostatné požiadavky na Mr Ideal ?
nemal by piť a fajčiť pretože ani ja to nerobím, nemal by to byť diskofil pretože ani ja nie som , radšej by som bola ak by mal rád aj tvrdšiu hudbu , mal by mať rád zvieratá, hlavne psov...a mal by byť vtipný ale nie príliš ukecaný, inteligentný, dôležité je tiež slušné správanie.....a vlastne zbytočne to píšem, ved z tohto je jasné že ja by som chcela niekoho kto by bol ako ja
@tanecnica002 no to sme asi nepozerali ten isty zapas.. lebo bayern sice hral uzasne.. za to cfc branila cely zapas ako v 2004 greci na majstrovstvach europy.. resp cfc predtym proti barcelone.. a ze by to bolo tak uzasne povedat nemozem 8)
@johnysheek Väčšinu času Chels trávil v utočnom pásme .. a bolo tam strašne veľa (nevyužitých) príležitostii, ktoré mal aj Bayern a tiež nič z toho .. Ale nebudem ťa presviedčať že su dobrý lebo ťa nepresvedčím a ani ty ma nepresvedčíš o opaku
@tanecnica002 nemusis ma presviedcat o kvalitach cfc.. myslim ze ich mam celkom dobre zmaknute, kedze sledujem ang ligu len vravim, ze prave tie zapasy neboli stastne vybrane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a nakoniec, som hrozný človek, aj myši v dome by odomňa ušli k susedom ...........filip
- pravdepodobne by to musela byť tiež introvertka (inak by sme sa ani nejako prirodzene bližšie k vzťahu nedostali)
- chcem, aby (z vlastného rozhodnutia) mala približne rovnako vysoké nároky aj ona na mňa.
Doslova mi vadí alkohol, cigarety, vulgárnosť, "ovečkovitý" mainstream, nedospelosť, odfláknutá ľahká VŠ len kvôli titulu, riadenie sa módou a tým, čo je "in"...
Farbu očí, vlasov a podobné malichernosti neriešim.
Ak vybrať niečo špecificky priťahujúce typu fandenie Chelsea, tak rozhodne si všimnem dievča skladajúce alebo snažiace sa skladať Rubikovu kocku.
a vadili by mi extremne prehnane žiarlivostné sceny.
momentalne ma nič ine nenapada
a čo sa mi páči.. neviem to veľmi posúdiť, páči sa mi jeden človek celý ako je a ostatných si moc neviem všímať
nemala by sa snažiť zmeniť ma
cigarety fajčiť môže, ale nie v mojej prítomnosti a nie v našom byte
alkohol sa povoľuje len v malej miere - príležitosti typu narodeniny, meniny, promócie a pod.
nadávať môže, ale tiež len málo
mala by byť inteligentná, mohla by fandiť Bayernu Mníchov
nemala by ma nútiť jesť veľa mäsa, karfiól, papriku a podobné veci
kľudne by mohla na mňa žiarliť lebo aj ja som taký
heh v Prahe a Brne konči moje poslanie a odchádzam späť do Žiliny .....
takže v Žiline nie je problém, ale iba na tu kofolu, som hrozne náročný a stále nespokojny chalan ..................filip
a co teba na tej cfc tak velmi laka?
@zajkousko odchadzas, ci si uz odisiel? kedy menis posobisko?
a dobehnem rad.. len najdi miesto kde maju dobru a capovanu a mas ma tam..
do 20. som v Brne potom sa sťahujem......26. odchádzam do Londýna na OH a potom budem v Žiline .......filip
a tých miest kde maju kofolu je habadej
-nesmie mať veľku papulu na východňarov (hrdá východňarka, teší ma)
-aspoň trošku mať prehľad vo svete hokeja a futbalu (trapas keby som vedela o futbale viac než on)
-žiadny chlast!! (iba ak sa nám narodí dieťa alebo ešte akceptujem na narodeniny)
-žiadny uzavretý človek, nech je spoločenský a zábavný
-mal by sa veľa smiať, alebo sa na mňa aspoň usmievať
-može byť lenivý, ale ak bude, neviem čo potom keďže ja som lenivá za troch
HLAVNE NECH MA Má RáD (a toleruje mi každotýždenne nákupy oblečenia)
a fandit im tiez nezacnem, to je pravda