Na displeji môjho notebooku sa začali objavovať zvláštne škvrny ktoré sa nedali odstrániť potom som prišiel na to že sú to mŕtve pixeli neviete mi niekto poradiť ako to opraviť...?
Ak je notebook este v zaruke, tak ho mozes reklamovat.. ale nemusia ti to uznat.. Ja mam na monitore 1 vadny pixel uz od prveho dna.. jedna mala cervena bodka cca uprostred.. ale na to mi neuznali reklamaciu.. Tych pixelov musi byt urcity pocet a urcita farba a bla bla.. kazda firma to ma asi inak, neviem uz... A ak ho mas uz mimo zaruky tak smola, musis sa s tym zmierit..
podla toho kolko ich je. su urcene kvoty tych mrtvych bodov pre skupiny znaciek, kedy sa to berie ako normalne a tym padom ti to neuznaju, ak sa pohybujes v tom cisle. ale ak hovoris, ze skvrny, tak ja skvrnu chapem inak ako mrtvy pixel, ako opotrebovany krystalik, ktory uz nedokaze svietit naplno - no ale riesenie je rovnake...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov