Nezdá sa vám neetycké, keď počúvate hudbu nejakého už mŕtveho speváka ? Podľa mňa je to zneucťovanie mŕtvych a prirovnala bi som to k tomu, keď niekto vyvoláva duchov. Mne ten spev, pripadá, akoby ten mŕtvy spevák kričal zo záhrobia. Čo vi na to ?
smiley: šak to ten človek naspieval keď žil a berieš to rovnako keď počúvaš živú kapelu ale napr. bubeník je mŕtvy? pripadajú ti tie bubny ako zo zahrobia?
akože mám prestať počúvať Nirvanu alebo Boba Marleyho?! ani za svet! a že zneúcťovanie? tí speváci to všetko robili pre ľudí a aj preto, aby si na nich spomenuli, keď to budú počúvať...čiže túto tvoju teóriu považujem za mega kktinu
dobre som sa zasmiala...ehm, to mám teraz akože prestať počúvať všetkých tých úžasných spevákov len preto, že je to neetické? to je riadna kravina...byť na ich mieste, je to pre mňa obrovská pocta, že som po sebe niečo zanechala a že o mne ľudia vedia a počúvajú moju hudbu aj po mojej smrti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A nepočuvam nejakého speváka ktorý je už mrtvy...
(a čo potom veci od mŕtvych skladateľov???)
....kde ti na to chodíš? Či len tak? Múza kopne?
a k téme, často mám pocit, že najlepší speváci sú už mŕtvi.