Ahojte. Pred asi mesiacom mi zubárka robila koreňovú výplň mŕtveho zubu, tzv. tie koreňové kanáliky. Predvčerom to začalo neskutočne bolieť, celú noc som nespal a tak som na druhý deň išiel k zubárke s tým, že ma veľmi bolí ten zub, ktorý mi robili ako prvý.
Začala mi to čistiť tými ihlami a podobne. Povedala, že budúci týždeň mám prísť hociktorý deň, že mi bude robiť tú výplň. ZASE, druhýkrát. Od včera mám celé ďasno napuchnuté, celú ľavú stranu a neviem poriadne ani rozprávať a jesť. Dával som si už rôzne obklady, ale zatiaľ to neustupuje. Bojím sa, aby to nemalo nejaké väčšie následky.
Preto sa pýtam vás, má niekto s týmto tiež skúsenosti? A neviem či je vhodné, aby zubárka aj na ďalší krát pýtala odomňa peniaze, keďže som už zaplatil prvýkrát za to isté. Ale vraj pýtať bude. Vďaka za všetky rady a postrehy.
ja mam dve koreňové výplne a nemala som problém žiaden, v podstate bezbolestné od začiatku do konca aj po zákroku doma fajn.
Ale určite si bude pýtať peniaze, to je také slovenské, dojebať prácu a potom si za to dať zaplatiť znova...
@andreew22 presne ako hovori laurika, dojebat a potom chodit stokrat aby ti to zubar cistil za mastne penaze. ja mam tiez korenovky asi 3-4 a ten proces bolesti zubov bol neuveritelny. najviac ma dozralo ked mi zubar nechal v dasne 10 rokov cystu (PAN ZUBAR KRALOVIC - BEBRAVSKA VRAKUNA - LEN ABY STE VEDELI , ktory ma na stene vycapenych 20 diplomov a certifikatov aky je to uzasny zubar. na margo jeho ignoracie a nevedomosti mi zhniil zubny korienok a museli mi zdravy zub vytrhnut a miesto neho som si musel dat mostik za 800 eur. pojebany picovsky zubari aj cele slovensko
Na rovinu... ak idem k zubarovi zaplatim si za jedno ošetrenie aj 300 - 400€, kedze chodim k sukromnemu, ale nikdy som sa na nič nesťažoval. Praca profesionalna, žiadne čakanie v čakarni, mám 3 korenove vyplne a odkedy to zrobil, ani neviem že mam tie zuby už mrtve...
Holt, za dobré služby a dobrý tovar sa platí viac.
Ja mam šťastie, že zubaravidimrazzacas, aj to len na prehliadku. Ja by som mal zo zubárka traumu, nechoď tam, však po par dňoch to prestane, zbytočne zaplatíš, keď to nevie
No mne sa raz zapalil nerv davnejsie,tak mi ho vybrali,tak mam tiez mrtvy zub a tiez mi to cistila zubarka asi trikrat ale nebolelo ma to absolutne a dala mi tam tu vypln a ta mi jedine toto leto vypadla ( ale uz som ju tam mala asi 3-4 roky) a to bol asi jediny moj problem asi zavisi od zubara.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Začala mi to čistiť tými ihlami a podobne. Povedala, že budúci týždeň mám prísť hociktorý deň, že mi bude robiť tú výplň. ZASE, druhýkrát. Od včera mám celé ďasno napuchnuté, celú ľavú stranu a neviem poriadne ani rozprávať a jesť. Dával som si už rôzne obklady, ale zatiaľ to neustupuje. Bojím sa, aby to nemalo nejaké väčšie následky.
Preto sa pýtam vás, má niekto s týmto tiež skúsenosti? A neviem či je vhodné, aby zubárka aj na ďalší krát pýtala odomňa peniaze, keďže som už zaplatil prvýkrát za to isté. Ale vraj pýtať bude. Vďaka za všetky rady a postrehy.
ja mam dve koreňové výplne a nemala som problém žiaden, v podstate bezbolestné od začiatku do konca aj po zákroku doma fajn.
Ale určite si bude pýtať peniaze, to je také slovenské, dojebať prácu a potom si za to dať zaplatiť znova...
Holt, za dobré služby a dobrý tovar sa platí viac.