Určite viete že sa začínajú majstrovstvá sveta v hokeji v Kanade a viete asi aj že slovensko tam die bez hviezd aku su napr.(SATAN,HOSSA,GABORIK,CHARA,PALFFY,URAM,DEMITRA...).Podlamna horšie to už nemuselo byt ale som rad že tam die napr Vyšnoský a šete p
ten cas zapasov stve dost aj mna,a dufam ze prekvapime,kazdy uz hadze flintu do zita ze bez hviezd to nedopadne dobre ale ja verim ze to dotiahneme co najdalej(teda prvy viem ze nebudeme ale aaspon v prvej6 by sme mohli skoncit)
no ja si myslim tiež že prekvapime som pozeral aj štatystyku s fínskom a slovenskom . sme ich porazili 6 krat a oni ns 4 a 3 remize .čas zápasov je blbý najviac sa ťeším na zápas s Fínskom s nimi sme uz dlho nehrali oni tiež že tento rok nemaju bohbie aku zostavu. ale maju tam dosť super hračov aj teraz.
fINOM IDU HADAM LEN 5 znamy hrači ktorých poznám a to Tuomo Ruutu,Saravo,Hentuneen,M.Koivu.a nejde im dosť výborných hrráčov na.P.Numellin,Jarko Ruutu,Kalio,Lehtinen,Pärsien....to je jedno či je alebo neni ram hviezda pomylil som sa!
Mareksvk to sa teda mýliš. Fíni majú momentálne v kádri 10 hráčov z NHL a to stabilných, pravidelne hrajúcich vo svojich kluboch nie takých ako Marcel Hossa ktorý celú sezónu zahrieval lavičku. Myslím že siahnu na medailu, nabijú nás 4:1
Nad nórmi vyhráme, nad nemcami si myslím že tiež. Ak sa prekúsame do štvrťfinále tam najskôr dostaneme Canadu alebo USA ktorý tam budú mať domáce prostredie a efektne dostaneme na prdel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
no myslim ze postupime len tak tak... ale len zo skupiny.. nemcov so stastim porazime.. nori nas budu trapit ale daju sa zvladnut..a fini nas nabiju
drzme palce slovakom !
2. hraje sa v Kanade, s časovým posunom sa musíme zmieriť (!
A co sa tyka tej nasej zostavy, je mi to luto ale tak verit treba stale...
Nad nórmi vyhráme, nad nemcami si myslím že tiež. Ak sa prekúsame do štvrťfinále tam najskôr dostaneme Canadu alebo USA ktorý tam budú mať domáce prostredie a efektne dostaneme na prdel.