zápas bol super až na rozhodcov ktorí spravili pár chýb z ktorých nám potom Rusi dali gól... dúfam že v osemfinále už bude to šťastie konečne aj pri nás
si na práškoch ? ako môžeme byť spokojní ?a ešte tam máš aj tvrdku ...
nie som spokojná !!!! mali sme aspon remízovať ,ked už nič iné ....s tými Rusmi a s Nemcami sme mali suverénne vyhrať ....a nebolo by teraz o čom....a yeees teraz nás čaká jeden horší súper ako druhí ....Česi alebo Fíni ..jeden horší jak druhý ...však ked dostaneme Čechov tak nám dajú aj
dvojciferné číslo .....ved tí majú inú formu ...a Fíni ...s tými nemáme nikdy štastie ...takže balíme kufre z MS ..síííceee ..ved sme doma ,.nemusíme baliť
@darkkizz práveže ja som pesimista, ale v športe je to úplne o inom :p tam môže vyhrať aj úplný chudák nad majstrom. Si zober že Nemci zdolali Rusov o dva góly a žiadny nedostali! To nikto nečakal. A my sme nad Rusmi skoro vyhrali. Nad Rusmi!!! Veď pre pána Jána sú to Rusi!!! Nie Mongolci... ale kandidáti na titul!! To, že sme prehrali dva zápasy nič neznamená, pretože sa stačí pozrieť aký výkon chlapci podali!!! Hrajú skvele podľa mňa. Všetci chcú len medailu a medailu a medailu... ako keby to bolo len tak.. nech si to idú oni skúsiť, lajbaví ľudia čo v živote ani nešportovali, ale komentujú všetko ako najväčší páni (ako rytmus), je mi z toho zle... saka ale som sa rozpísal teraz nestíham do roboty
je neuveritelne aki optimisticki su vsetci hokejovi analfabeti, co sleduju len MS a ked tam vidia Satana, utok HDG a poloinvalida Visnovskeho bez akejkolvek obrany, tak maju reci o medailach a cokolvek ine je neuspech..
rozhodcovia to zvladli.. za vylucenia si mozme sami.. hrat proti rozbehnutym Rusom polovicu tretiny v oslabeni je skratka samovrazda..
mame v time mena, ale do prdele oni uz myslia na hokejovy dochodok, nie su to ziadni mladici, nestihaju korculovat a hlavou im ta hra tiez uz prilis nejde.. nemame trenera, teda mame ale neni nim saso Hanlon ale Demitra.. nemame system hry, nemame obranu, Halak nic navyse neukazal.. jedina moznost je prestrielat supera s 80imi strelami tak aby sme vyhrali 7:6...
ja som s vykonom chalanom spokojny.. i ked od Handzusa ci Nagya by si mali brat vsetci priklad..
Naši hokejisti nikdy nemajú čas na to, aby sa zohrali. Pozrime sa na Nemecko, ktoré ma v NHL iba nejakých dvoch hráčov, zostavili tým dávno pred tým ako my a stihli sa pekne zohrať, že porazili dokonca aj Rusov. Chcelo by to zostaviť tým z najlepších slovenských týmov (KE,Ba atď) a nie len stále tam dávať tých istých hokejistov, ktorí boli majstrami pred 10 rokmi. Inak do bránky by som dala Hudáčka.
Vykon usiel, ziadne velke chyby sme neurobili, rozhodcovia mohli vylucit viac Rusov, ale kedze presilovka je pre nas neznamy pojem, tak by to bolo aj tak jedno... Dolezite je, ako zvladneme zapasy s Cechunmi, Finmi a Lotysmi ci Danmi, zalezi, kto z tych dvoch postupi... Musime vyhrat dva zapasy a mozno postupime aspon zo stvrteho miesta... Takze asi tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
(teda aspoň myslím, veľa som im nerozumela, ale súdim podľa tónu hlasu a jättebra zakaždým, keď boli naši pri ruskej bráne
inak ma to trošku sere ale aj keby sme vyhrali chleba by nezlacnel...
a dosť nám k tej prehre pomohli aj rozhodcovia...
inak sa nemám na čo sťažovať... som s nimi spokojná
A k otazke ... dnes je zapas FIN - CZE, a po nom sa bude vediet ci dalsi vyprask pride rozdat Finsko, alebo Ceska republika.
nie som spokojná !!!! mali sme aspon remízovať ,ked už nič iné ....s tými Rusmi a s Nemcami sme mali suverénne vyhrať ....a nebolo by teraz o čom....a yeees teraz nás čaká jeden horší súper ako druhí ....Česi alebo Fíni ..jeden horší jak druhý ...však ked dostaneme Čechov tak nám dajú aj
dvojciferné číslo .....ved tí majú inú formu ...a Fíni ...s tými nemáme nikdy štastie ...takže balíme kufre z MS ..síííceee ..ved sme doma ,.nemusíme baliť
Oni nevidia to, ako chalani hrajú. Vidia iba medajlu. Zlato, zlato, zlato ....
Ale to darmo, to nevysvetlíš.
Múdri by boli, keby sa postavili na ľad a začali hrať. Ale to je škoda reči.
Tak utekaj do roboty!! bo zameškáš
rozhodcovia to zvladli.. za vylucenia si mozme sami.. hrat proti rozbehnutym Rusom polovicu tretiny v oslabeni je skratka samovrazda..
mame v time mena, ale do prdele oni uz myslia na hokejovy dochodok, nie su to ziadni mladici, nestihaju korculovat a hlavou im ta hra tiez uz prilis nejde.. nemame trenera, teda mame ale neni nim saso Hanlon ale Demitra.. nemame system hry, nemame obranu, Halak nic navyse neukazal.. jedina moznost je prestrielat supera s 80imi strelami tak aby sme vyhrali 7:6...
ja som s vykonom chalanom spokojny.. i ked od Handzusa ci Nagya by si mali brat vsetci priklad..