Je tu niekto kto sa chysta travit cas MS aj troskou stavok? bolo by fajn sa podelit o nazory a tipy niekde na fb, skype, tu alebo inde, vymenit si skusenosti atd... mal by niekto zaujem?
@piter09 tak či tak vyhrajú, takže už je to jedno, lebo Chorváti za 1. faulovali a nevsietili ani jeden gól ich úsilím...to s tým vlastným gólom bola iba tupá náhoda, inak nič poriadne neukázali.
@sugy1 ja som hovoril, že ich Brazílčania pekne rozoberú a potom jak si napísal 3:1, tak som v duchu veril, že to tak bude .... ee, Holandsko bude chcieť pomstiť sa za to finále v Afrike 2010, nemôžu Španieli stále vyhrávať...
@dannyd14 tomu západu by svedčila remka. Modrič a Rakitič hrali bohovo, mali šance, po vyrovnávajúcom góle Neymara boli dokonca lepší.
2. gól - penalta čo nemala byť
3. gólu predchádzal jasný faul na Rakitiča.
Toto mala byť remíza, dovi
a kukni si obranu Holandska, že čo za odpad tam je nominovaný mne sa chce smiať. Holandsko no way, nič neuhrajú teda aspoň podľa mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Neymar fred hulk - rakitič
@soreljulien moc na tieto kupované tipy neverím....
@riddler kde to tipuješ ak sa môžem spýtať?? by sa mi zišiel aspoň taký informačný prehľad o % ľudí na čo dávajú aj keď to nie je o peniaze,,,,
@dannyd14 ak to bude aspoň 3:0 sťažovať sa nebudem
@hexo to by ma moc nepotešilo
@sugy1 to by som bral
@phipo25 dával si tam aj dáky vklad??? lebo už som rozmýšľal či tam nehodím nejaké drobné aspoň
len tých strelcov som pobabral
spanielsko vyhra
a čile vyhrá
2. gól - penalta čo nemala byť
3. gólu predchádzal jasný faul na Rakitiča.
Toto mala byť remíza, dovi
a kukni si obranu Holandska, že čo za odpad tam je nominovaný mne sa chce smiať. Holandsko no way, nič neuhrajú teda aspoň podľa mňa
ja som skapal z toho zápasu