ako mozte hovorit, ze sa nedostaneme do semifinale? neznasam taketo reci uprimne, uz teraz vidim bliziace sa diskusie o majstrovstvach, ktore budu o nicom, skor toto je blizsie k pravde, ako vase predpovede o tom, ze sa nedostaneme ani do semifinale....CIPANA
a zase narazíme na čechuňov a sme v p... no v pivnici
držíme palce aj všetko iné,ale nech chytá lašák,staňa..NIE HALAK ANI HALA
nejsom odborník,ale veď Halák poriadne nemá skúsenosti a to čo sa vypisuje všade že Halák podržal mužstvo tak kuknem a vždy fasuje aspoň trojku..Staňa je ospevovaný ako Boh v švedskej lige(odrazový mostík do nhl) a Lašák je zase stálice repre(a podla mna dobre chytá) tak prečo tam dávať Haláka - veď NHL neni všetko!
aj Budaj chytal na oh a nejak extra sa neprajavilo že je zo slavnej NHL
Budeme v prvej trojke. Šupler už raz dokázal, že vie motivovať a naštartovať aj nie práve hviezdny mančaft. Zajtra vypadne Minnesota bo Anaheim ju natlče aj štvrtýkrát a na MS tým pádom určite príde gaborik, Demitra aj radivojevič a bude.
Lakinko Jaro Halak je nahodou dobry.je fakt, ze ma malo skusenosti ale musi ich nejako nabrat a hlavne hokejom stale zije tak aj to dokaze vela spravit
heh nad kanadou by sme mohli vyhrat aj nad usa potom.. s čechmi to bude tesne hlavne nech dobre hrame .. hlavne je nech potom nedostaneme vo vyradovani rusov alebo švedov!
moj nazor..
a inak..križan by mal byt jednotkou..neskutočne dobry brankar a to som ho nemal rad ked chytal vo zvolene .. D
Krizan je velmi dobry brankar ale ja mam aj tak radsej Jara Halaka, len ma jednu nevyhodu, ze nema az tolko skusenosti...keby mal tak o 2 roky viac tak by bolo dobre
pre nas by bolo najlepsie keby sme nenarazili na nikoh a postupili hned
Neviem nechcem hovorit ze ci vyhrame nad kanadou, aleajj tak si myslim vyhrame. Ved aj zapas kanadanov z normi 4 2 o nie com hovori nasi slovaci vyhrali nad normi 3 0. Aj zapas nemecko kanada / 3 2 a slovensko nemecko / 5 1 to nie co pripomina. Je pravda slovaci boja sa cechov...
tomu ver, ved vacsiu radost som mala, ze vsetkym ukazal ako sa veeeelmi v nom mylila, ako z toho golu
hej ved hovorim, ze Halak ma malo skusenosti ale ako tak pozeram tento zapas tak nemozem povedat, ze by Krizan zachytal nejak extra dobre:/o gaborikovi ani nehovoriac a ten zhuleny Zdenko malicky co robil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
držíme palce aj všetko iné,ale nech chytá lašák,staňa..NIE HALAK ANI HALA
nejsom odborník,ale veď Halák poriadne nemá skúsenosti a to čo sa vypisuje všade že Halák podržal mužstvo tak kuknem a vždy fasuje aspoň trojku..Staňa je ospevovaný ako Boh v švedskej lige(odrazový mostík do nhl) a Lašák je zase stálice repre(a podla mna dobre chytá) tak prečo tam dávať Haláka - veď NHL neni všetko!
aj Budaj chytal na oh a nejak extra sa neprajavilo že je zo slavnej NHL
peta - to bol len sprosty vtip.. odpust
lakino no si musim premysliet ci ti odpustim
nezabudnite trocha trhaviny so sebou
nemožme nič nechat na nahode..
a ako ja ako spravna chemicka nejaku tu trhavinu urcite najdem niekde
ale tak nori boli silný super som sa aj bal ze si ublizia tym korculovanim..
ale vazne:my narozdiel od Cechov nevieme s Nemcami az tak dobre hrat...su straaasne neprijemny...ale tak zatial to vyzera dobre
Ale ide o to, ze my vzdy musime narazit na tu hnusnu Kanadu
kanadanov sfukneme tak ako nemcov, ved hraju velke h....
moj nazor..
a inak..križan by mal byt jednotkou..neskutočne dobry brankar a to som ho nemal rad ked chytal vo zvolene .. D
pre nas by bolo najlepsie keby sme nenarazili na nikoh a postupili hned
budeme majstri!
nechcem nič vravet ale ako stale vravim podla mna je halak ešte primlady a neskuseny brankar a mal chytat križan..
ale teší ma že všetkym debilkom čo nadavali na urama - dokonca aj šuplerovi,že im ukazal že on vie hrat hokej..
a ten debil ho nechcel zobrat..
ale inak,škoda toho ..kanada bola cele dve tretiny lepšia no miestami jej dost priharalo,škoda že sme nevyužili..
dnes amici tak nech sa dari
hej ved hovorim, ze Halak ma malo skusenosti ale ako tak pozeram tento zapas tak nemozem povedat, ze by Krizan zachytal nejak extra dobre:/o gaborikovi ani nehovoriac a ten zhuleny Zdenko malicky co robil...