Laco tam bol nie Halák ... inak som spokojný až na Barteka, ktorý zobral miesto bojovnému Štastnému a MIhálíka, ktorý neviem čím si zaslúžil nomináciu asi len preto, že hraje za Slovan ... inak Sýkora je síce šíkovný ale musí ešte nejaké kg nabrať aby mohol hrať na vyššej úrovni strašne lieta na lade ako handra neviem si ho predstaviť proti konktaktnejším tímom ako by dopadol ... snáď budúci rok
@vlcica1989 Šatan aspoň bude motiváciou pre mladú krv a minulý rok ste boli z neho paf a teraz kydáte na neho. Som zvedavý ako sa mu bude viesť tento rok (verím, že nesklame) a či zabojujeme tento rok ako ten minulý.
@vlcica1989 ale pomohol nám dosť, takže nevidím v tom problém, aby sa ukázal znovu. Pravda, keď už bude jeho výkon chabý, už ho Pán Vujtek neposunie do ms v budúcej x dobe.
celkom spokojný.. kedže sa tam nakoniec dostal aj Daňo
len mám menšie obavy, čo sa týka obrany, kedže tá sa dosť zmenila oproti minulým MS kde chalani v obrane hrali čisto a na tom sme mohli stavať... teraz už vidím ako budú Ďaloga, Švárny, Mihálik a spol. vkuse na trestnej za zbytočné fauly..
btw Šarky je môj oblúbený hokejista odkedy som začal sledovať hokej,, takže v tomto smere som spokojný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
trener poskladal, co sa dalo, tak uvidime
podľa mňa v zostave chýba nejaký vodcovský typ hráča ako napr. Chára
ale dúfam, že si to chlapci hlavne užijú a vytvoria dobrý kolektív ako minulý rok
mozno raz za rok si pozrem extraligu
len mám menšie obavy, čo sa týka obrany, kedže tá sa dosť zmenila oproti minulým MS kde chalani v obrane hrali čisto a na tom sme mohli stavať... teraz už vidím ako budú Ďaloga, Švárny, Mihálik a spol. vkuse na trestnej za zbytočné fauly..
btw Šarky je môj oblúbený hokejista odkedy som začal sledovať hokej,, takže v tomto smere som spokojný