Chystáte sa priamo do dejiska hokejového šampionátu (do Prahy resp. Ostravy) alebo budete sledovať zápasy v pohodlí domova či už s rodinou alebo s priateľmi? Alebo niekde inde?
bohužiaľ mi Ostrava nevyšla, plánovala som, že si určite pozriem jedne zápas naživo, ale jednak som oplieskala zase peniaze a jednak mi niektoré ceny na základnú skupinu od bratov čechov prišli trocha vyššie, ako by sa patrilo !
preferujem futbal, ale nhl - majstrovstvá si pozriem hokej
100 a viac e za 1-3 zápasy sa mi práve nechce dávať, takže sme kúpili lístky na Fínsko - Slovinsko čo ešte zostali za lepšiu cenu... a pôjdeme tak symbolicky pozrieť na majstrovstva, keď to mám v Ostrave blízko
Milujem keď niekto povie budem fandiť...úplne tým podporíte tých hráčov na ľade keď sa doma oblečiete do dresov a povešáte 4 vlajky na autá ak najväčší trapkovia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a moc moc sa tesim!
bohužiaľ mi Ostrava nevyšla, plánovala som, že si určite pozriem jedne zápas naživo, ale jednak som oplieskala zase peniaze a jednak mi niektoré ceny na základnú skupinu od bratov čechov prišli trocha vyššie, ako by sa patrilo !
a budem pozerať sama doma, alebo s otcom alebo kamarátkami každý zápas, už sa teším
100 a viac e za 1-3 zápasy sa mi práve nechce dávať, takže sme kúpili lístky na Fínsko - Slovinsko čo ešte zostali za lepšiu cenu... a pôjdeme tak symbolicky pozrieť na majstrovstva, keď to mám v Ostrave blízko
možno si SVK dres kúpim
@feklus hej, vtedy to je paráda .. inokedy treba vydržať pekne do rána