Mám na USB kľúči pár dôležitých textových dokumentov a teraz idem jeden otvoriť a zrazu mi vyskočí okno s hlásením: "Súbor xxxx.docx nie je možné otvoriť, pretože sa vyskytli problémy s jeho obsahom. Chcete obnoviť obsah dokumentu? Ak je zdroj dokumentu d
@anniedecadence - hm, v prvom rade, skúsila si ich skopírovať na harddisk compu a otvoriť odtiaľ? občas veci blbnú s podobnými hláškami už len z toho dôvodu že sú na usbčku, prekopírovanie by to mohlo vyriešiť. ak nevyrieši, tak možno nejaký špecializovaný soft na opravu office dokumentov (určite niečo také existuje), a ak ani to, tak... hmm, teoreticky text z nich dostať môžeš, ak ti ten súbor otvorí aspoň notepad, síce neviem či sa v tom budeš vyznať, ale .docx je v podstate xml formát, čiže keď ho otvoríš v notepade tak tam bude hromada tagov a bude sa to podobať na html, a niekde pomedzi ne bude aj ten text... asi... a ak ani to nepôjde, tak nie, asi ho už odtiaľ nikdy nedostaneš
takto: ja som ten dokument normálne vytvorila v kompe, potom som ho uložila do kompu a následne skopírovala na klúč a tam išiel.. všetky tie dokumenty išli, ale bolo to už dávnejšie... takže som ich z kompu už dávno vymazala a mala som ich len na klúči .. asi tak 2 mesiace som to neotvárala a kluč som mala len tak v kompe skoro celú tú dobu :/ možno to je chybaa.. a teraz to idem otvoriť a toto mi ukazuje
@midnight no tak to ho budem musiet rozbalit, nakolko je docx kompromitovane a zabale v archive nejakom, - skratke poskodim 1B pride o vsetko aj ked na prd ze data su xml, ked je to kompromitovane
@anniedecadence preto netreba pouzivat blby MS Word !!! Pretoze takto ludia prichadzaju o vela a ako vidis aj o dolezite dokumenty .... a preto treba mat po ruke OpenOffice
skompromitovať - odhaliť o niekom/niečom nepríjemné/spoločensky neprijateľné fakty (v podstate synonymum slova "strápniť")
slovo ktoré si chcel použiť je
skomprimovať - (od "kompresia") : aplikovať na dáta (matematický) algoritmus ktorý zmenší ich objem za cenu zníženia/znemožnenia ich priamej čitateľnosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
skompromitovať - odhaliť o niekom/niečom nepríjemné/spoločensky neprijateľné fakty (v podstate synonymum slova "strápniť")
slovo ktoré si chcel použiť je
skomprimovať - (od "kompresia") : aplikovať na dáta (matematický) algoritmus ktorý zmenší ich objem za cenu zníženia/znemožnenia ich priamej čitateľnosti.