Ahojte, som tretiak na gymnáziu a o chvíľu si budem musieť vybrať semináre do štvrtáku. Z akých predmetov bude dobré maturovať, ak by som išiel napr. na odbor Podniková ekonomika alebo Regionálny rozvoj a správa? Poznáte niekoho kto na tej fakulte študuje
zhruba ako @1 , aj ked z tej nosky fakt len ekonomiu, co si mozes dobrat aj osobitne...
co sa skoly tyka, tak fakultu minuly rok prerabali, teraz su tu fungl nove priestory- kniznica, boxy, potom pocitacove ucebne, komplet pokrytie wifinou (aj ked to je asi vsade)...je sice kusok od ruky, ale salinou si tu z centra za 10 minut, ci uz s prestupom alebo bez. Co sa urovne vzdelavania tyka povedal by som ze sa to moze radit medzi topy v CR, aj ked objektivne zhodnotit to neviem. Fakt ppci fakulta, urcite skus.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
co sa skoly tyka, tak fakultu minuly rok prerabali, teraz su tu fungl nove priestory- kniznica, boxy, potom pocitacove ucebne, komplet pokrytie wifinou (aj ked to je asi vsade)...je sice kusok od ruky, ale salinou si tu z centra za 10 minut, ci uz s prestupom alebo bez. Co sa urovne vzdelavania tyka povedal by som ze sa to moze radit medzi topy v CR, aj ked objektivne zhodnotit to neviem. Fakt ppci fakulta, urcite skus.