@klaudiqaaa@lawey že ti čo menej vedia šťasnejší? To iste, možno tak pre tvoju hlavu, ale pritom sú v pekle... Napr. tí čo nevedia s čoho sa vyrabaju také cukríky gumi macko: roztavená hovädzia koža... Mrtve zviera daju to takého prístroja čo zrýchli rozkladanie, a potom tu kožu rozloženu ešte nad ohnom roztavejú, a potom tam len pichnú príchuť, a dajú to zmraziť, a ti to potom ješ... Tí čo o tom nevedia, si myslia že mnamimnam, gumi meda z jahody!!! Ale to niesú šťastnejší, lebo žeru sračky...
@warhawk ja napríklad viem o tomto ohladom gumových cukríkov a nepripadám si šťastnešjia a žeriem to tak či tak...
teraz máš sračky všade.
Ale myslela som to napríklad v zmýšľaní... dosť inteligentný človek často vidí problém aj tam kde nie je a zbytočne sa trápy nad malichernosťami odktorých je prostejší človek oslobodený
@lawey Toto je dôkaz ľudskej psychiky... Pred problémami zatvárajú oči... A potom sa čudujú ľudia že prichádza koniec sveta, že už neni skoro žiadna pitná voda, že sa vzduch mína atd...
@jezkobezkopichliacik Ludia, kam to s vami speje??? Su dobré, tak ich budem jesť!!! ludia už strácajú aj tie 2 percentá, na ktoré im mozog pracuje... Ved sa na to pozrite!!! jezkobezkopichliacik, uprimnu sustrast...
@warhawk neprekrúcaj tu moje slová nepovedala som nič....ale priemerne inteligentný ludia, majúci jednoduchšie zmýšľanie sa majú lepšie a môj nenormálny mozog to nebude viac opakovať
@lawey Ja nič neprekrúcam, a priemerne inteligentní ľudia sú podpriemerne inteligentný ľudia... Nadpriemerne inteligentný su priemerne inteligentný a ja som nadpriemerne inteligentný... Takých čo sú naozaj nadpriemerne inteligentných na svete moc neni...
@warhawk keby si nemal zmyslanie camily, tak ti to aj odovodnim...ale takto ti len poviem, ze by som bola stastnejsia keby som nevedela v akom skazenom svete to zijeme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
teraz máš sračky všade.
Ale myslela som to napríklad v zmýšľaní... dosť inteligentný človek často vidí problém aj tam kde nie je a zbytočne sa trápy nad malichernosťami odktorých je prostejší človek oslobodený
Aj keby sa vyrábali z ťavského trusu, stále ich budem jesť.
Sú dobré A ešte nikoho neotrávili.
no čo sme si navarili to si aj zjeme...
@warhawk Panebože škoda rečičiek hehe.
čo ta nezabije, to kludne jedz. Nejaká predstava o nechutnosti niečoho je ireacionálna a neopodstatnená.
Keby si žil v číne, tak by si jedol aj chrobáky a pavúky a prišlo by ti to normálne.
@lawey ak nepočítame vedcov , tak väčšina úspešných ludí sú skutočne primitívy.
Je to tým, že pimirív si nič nekomplikuje a hladá najjednoduchšie cesty.
a tá červená farba, ktorou ich farbia, je z červíkov............ale hlavne, že je to prírodné!
mať výlučne sebecký zisk z akejkoľvek schopnosti je nemorálne...a basta
a radšej byť múdry, paranoidný a živý, než...............