Mozem letiet s mukou v batozine? O tyzden letim do Londyna a kamoska si kazala priniest muku a neviem ci s tym nebudu nejake problemy na letisku...co si myslite?
Ano, mozes letiet s mukou v batozine. Nemal by to byt ziaden problem. Ak sa im skener ukaze nieco co sa im nebude pacit, ocuchaju ti kufor hafani a ide dalej. Ale niektore krajiny mavaju obmedzenia v dovoze niektorych veci, to si treba este pozriet.
@majo@salora tak asi kamoska vie ci ju tam kupit alebo nie,sak tam zije uz niekolko rokov proste ze ona chce nasu slovensku,lebo ze ked z tej co je v londyne ide nieco podkvasit,nic jej nevykysne
jeemine jak ze neni? sak su tu polske aj slovnske obchody a ty to budes tahat. to je bieeeda. no a nebude to problem podla mna. len si to nedavaj do prirucnej batoziny si budu myslet,ze vezes nejaky koksik
nebude ziadny problem kamaratka letela do irska s mukou, aj s parkami, sunkou, kolacmi, a vsetkym moznym......aj alkohol...ja osobne som mala whiskey, pivo, vino..a nic......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Nedočítala som sa, žeby s tým mal byť problém.
Ale načo preboha vezieš do Londýna múku?
pozri sa na www.mzv.sk
a podla mna ak bude v batozine co nejde na palubu tak by problem nemal nastat....
» www.airportbratislava.sk/56.html...