Ahojte,posielam na MUNI do Brna prihlasku,teda,uz som poslal cez internet,ale este 4OOKč mam zaplatit bankovym prevodom.Mozem to zaplatit aj v eurach,ci len Kč????Dakujem.
v banke povieš sumu 400kč a oni ti to automaticky prepočítajú na eurá a odošlú tú sumu v eurách. v ČR si to zas banka automaticky preráta na svoje. , čo bude 400kč.
ako by si to prosím ťa chcel poslať v kč keď je to bankový prevod? nemôžeš si zmeniť menu na účte
ja by som Ti odporučila zaplatiť to kartou, Masarykova univerzita ponúka túto možnosť pri voľbe spôsobu platby. Výhodou je, že neplatíš taký vysoký poplatok a je to hneď uhradené
Ahoj, ja som platila na MUNI kartou pretoze ako povedala liliana vyssie je to ovela vyhodnejsie kedze pri prevode platis poplatok 18 eur, kartou nic alebo max euro neviem presne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ako by si to prosím ťa chcel poslať v kč keď je to bankový prevod? nemôžeš si zmeniť menu na účte
ja by som Ti odporučila zaplatiť to kartou, Masarykova univerzita ponúka túto možnosť pri voľbe spôsobu platby. Výhodou je, že neplatíš taký vysoký poplatok a je to hneď uhradené
Lil
@2
@3 dakujem vam velmi pekne,budem teda kartou