Ahojte. Potrebovala by som poradiť, chcela by som ísť študovať niečo s biologiou (zoologia, genetika, ... neviem sa rozhodnúť. Genetika , to hovoria,že je to náročné. A ostatné neviem,či je nejaké uplatnenie.. ?? Ešte som rozmýšľala Antropológia. A rozhod
A čo znamená "je to náročné"? Ideš na vysokú, tam sa má študovať, nie flákať. Teda ak si chceš poriadne zabezpečiť budúcnosť. Ja osobne by som si vyberal podľa toho, čo ma baví a čo chcem robiť, nie ako mi kto povie, že to je náročné. Všetko sa dá zvládnuť, keď sa chce, a ak mám nejaký cieľ, tak sa asi budem snažiť ho naplniť a nie povedať, že je to ťažké a ani neskúsiť.
MUNI, MUNI, MUNI. - hoci ja som Prifu(c)k. Lebo všetko. ale ak máš taký priemer ... tak to bude ťažké. a ako @1 : náročné štúdium = kvalita = uplatnenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
A čo znamená "je to náročné"? Ideš na vysokú, tam sa má študovať, nie flákať. Teda ak si chceš poriadne zabezpečiť budúcnosť. Ja osobne by som si vyberal podľa toho, čo ma baví a čo chcem robiť, nie ako mi kto povie, že to je náročné. Všetko sa dá zvládnuť, keď sa chce, a ak mám nejaký cieľ, tak sa asi budem snažiť ho naplniť a nie povedať, že je to ťažké a ani neskúsiť.
A aj keď to štúdium bude náročné, užiješ si aj študentský život(v Brne jednoznačne