@mielikki tak keby som sem dala nejaky konkretny odbor,to by sa uz nenasiel asi vobec nikto,kto by mi odpisal. vies, v systeme je,ze ma prijali,ale ja to potrebujem na papieri,ked chcem ist na zapis preco sa tvoj pocitac vola tak,ako sa vola? chudak pocitac
@lawey nemam na S,no o jedno pred tym neviem,ci ma posta stratila teda...
@hildegarda9 na zápis ti ten papier o prijatí netreba. Stačí ti overená kópia maturitného vysvedčenia z oboch strán, preukaz totožnosti a písacie potreby. Keď máš priezvisko na R, tak by si mala mať zápis 25.7. v učebni D22, Arne Nováka 1: 10:00 Mam - Ng; 13:00 Pav - Ros alebo v učebni D21, Arne Nováka 1: 10:00 Ng - Pau; 13:00 Roš - Si. Som z iného odboru, ale toto by malo platiť pre celú fakultu. Môžeš si to nájsť aj na nete a pozri si tam aj info o fotení na ISIC.
@patrixxx hej toto som si uz pozerala,ale diky odpisali mi konecne na mail a tam aj pisali,ze maju nejake problemy s rozposielanim tych listov,ale ze je to okej,takze pohodicka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
2. predpokladám, že to malo prísť už dávno, nevieš si to kuknúť v systéme?
3. super nick, voláš sa ako môj počítač!
no ja mam filologicko-arealové štúdia čiže kusek jak ty no
@lawey nemam na S,no o jedno pred tym neviem,ci ma posta stratila teda...