@1 napriklad taky elektrojazz - Puding pani Elvisovej
@0 tak troska sa aj ty podobas na hiphoperku, ale budiz
Ja osobne som sa uz davno vykaslal na TV a radia... 80% skladieb hrajucich na MTV, Ocku, Music Boxe a este neviem co vsetko naozaj uprimne nemusim. Je to samy pop, hiphop a diskofilia (ako tak troska spomenula zakladatelka)... Nie je to hudba pre mna, je to vsetko moc komercne. Tak isto, kedysi som rad popocuval radio FUN... dneska by som si to radio nenaladil, ani za boha nie!
Jedine radio, ktore je stale fajn je radio FM. Je tam siroke spektrum stylov hudby, ja si osobne rad popocuvam elektronicku hudbu a tak isto moj oblubeny styl - DNB - v telke som to videl snad raz a na inych radiach vobec
radio ani nepocuvam a najme neznasam tie stupidne pesnicky co v nom 100krat denne pustaju dokolecka a za 2 tyzdne to uz prestane byt zaujimave a zase sa zacnu vsetci namotavat na dalsiu jebnutu novinku...neznasam komercnu hudbu typu napr rihana a dalsie "uzasne" spevacky a dalsie diskotekove picoviny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@0 tak troska sa aj ty podobas na hiphoperku, ale budiz
Ja osobne som sa uz davno vykaslal na TV a radia... 80% skladieb hrajucich na MTV, Ocku, Music Boxe a este neviem co vsetko naozaj uprimne nemusim. Je to samy pop, hiphop a diskofilia (ako tak troska spomenula zakladatelka)... Nie je to hudba pre mna, je to vsetko moc komercne. Tak isto, kedysi som rad popocuval radio FUN... dneska by som si to radio nenaladil, ani za boha nie!
Jedine radio, ktore je stale fajn je radio FM. Je tam siroke spektrum stylov hudby, ja si osobne rad popocuvam elektronicku hudbu a tak isto moj oblubeny styl - DNB - v telke som to videl snad raz a na inych radiach vobec
Ja tam vzdy chodim, o novinky sa staram len vo svojom zanre(zanroch).
ale sú tu iné menej známe dobré kapely