jediné čo mám na vianociach rada sú práve tie darčeky...čiže pre mňa by vianoce bez darčekov boli úplne obyčajný deň...akurát by som viac žrala jak normálne
Nuz ked ich kupujes len preto ze musis tak to je fakt ubohe. Btw darceky nemusis vobec kupovat, ale mozes ich aj vyrobit... Mne to pripada tak, ze sa tvaris ako si proti konzumu a vsetkemu okolo toho ale aby si pohla hlavou a cosi vyrobila a bolo by originalne, nestalo by ta to v podstate ani korunu a bolo by to od teba (teda presny opak kupeneho darceku a viac menej opozitum konzumu) tak to ta ani nenapadne...
Je zaujimave ako sa v poslednej dobe coraz viac ludi stavia proti konzumu, frflu ake to je strasne a blablabla ale aby nieco spravili tak to uz nie.
mas jasne ze mi ich netreba, cize si viem vianoce predstavit aj bez nich ... asi by to boli aj krajsie...ale hadam kazdy chape aki su rodicia....ale ani im to neevycitam , lebo asi ani ja by som nedokazal dat darcek mojim detom...
...skor mi de o to by sme sa vsetci stretli pri karsnom bohato nalozenom stole, kt. predchadzali hodiny a hodiny spolocnej prace a porozumenia...
pre mna je idealna predstava vianoc, ze sedim na gauci s tackou kolacov, napchavam sa a pozeram pritom mrazika pripadne jem plnene rezne so salatom takze ziadne darceky mi nechybaju
ja nemam rad vianoce. moja predstava je, ze darceky si ludia maju davat vtedy ked sa chcu navzajom potesit, a nie kvoli tomu ze su vianoce. osobne si myslim, ze darceky sa maju davat barz kedy a na vianoce naopak nie
...ved na kom sa najlepšie šetrí ak nie na rodine :/ tolko námahy treba na kúpenie darčeka a pritom ešte rozmýšlať čo by ich potešilo to je neunesitelný stres :´(
úplne vás chápem a ešte tradície iba by ma zaujímalo kolko darčekov ste dali za celý rok bezdôvodne ked sa vám nechce ani na vianoce
...ale tá výhovorka o konzume a strese je pekná možno niekedy použijem vlastne dúfam že nikdy
tomáš, to si skôr proti vianočným darčekom a všetkej zvyšnej matérii okolo nich, vianoce sú o niečom inom, nechápem, ako niekto nemôže mať rád tieto sviatky, aspoň jediné dni, kedy sa ľudia spamätajú a sú spolu, keby nebolo vianoc a ďalších mnohých sviatok, tak by sme si boli fakticky bližší k tým tupým equillibristom...
ja súhlasím len s jednou poznámkou od Solženicyna, a to že sviatok je vždy smutná a deprimujúca udalosť pre toho, kto je sám
ahoj, ja si v pohode viem predstavit tie ozaj naozajstne vianoce (narodenia Ježiša), ja to aj tak beriem tie darčeky ako iba ked nám ich dávajú rodičia z lásky ale v každom prípade sa nato snažím nezabúdať ( nato narodenie) a ináč máš ok tému........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
posadnutý určite nie som, keď nič nekupujem...to máš ako s kupovaním žrádla pred víkendom...supermarkety sú plné šialených ľudí...
k vianociam patria darčeky pokiaľ nie je človek v hmotnej núdzi...to ja nie som ale všetky peniaze som si vložil na účet...
iba ja nechcem od nikoho nic
Je zaujimave ako sa v poslednej dobe coraz viac ludi stavia proti konzumu, frflu ake to je strasne a blablabla ale aby nieco spravili tak to uz nie.
...skor mi de o to by sme sa vsetci stretli pri karsnom bohato nalozenom stole, kt. predchadzali hodiny a hodiny spolocnej prace a porozumenia...
a suhlasim s @tomasom a nie preto, ze je main admin
úplne vás chápem a ešte tradície iba by ma zaujímalo kolko darčekov ste dali za celý rok bezdôvodne ked sa vám nechce ani na vianoce
...ale tá výhovorka o konzume a strese je pekná možno niekedy použijem vlastne dúfam že nikdy
ja súhlasím len s jednou poznámkou od Solženicyna, a to že sviatok je vždy smutná a deprimujúca udalosť pre toho, kto je sám