milujem muškát. nikdy som nemala lepší stav ako z muškátu. páči sa mi to. napĺňa ma to. ale korenie je návykové. a ja sa už začínam obávať či nie som trošku závislá. lebo na to často myslím, že by som si zasa dala. po skriniach mám poschovávané balíčky s
Muškatoví oriešok, je povolené konzumovať len v malom množstve, pretoze je to na zozname opiátov, čize je to opium, klasická omamná látka. Preto pri jeho menšej spotrebe zlepšuje naladu, a povzbudzuje , určite to neprehanajte lebo pri väčšej spotrebe budete tak zhuleny
Ja som si raz s kamoskou z toho spravila dost silny caj a akosi nam z toho nic nebolo.Potom som sa v noci zobudila a strasne sa mi tocila hlava.Este nikdy som nic take nezazila,nedalo sa mi chodit ani zaspat...potom som nejako zaspala a ked som sa rano zobudila tak mi bolo dobre zle.Ked som isla s kamoskou von tak mi hovorila ze sa jej stalo to iste.Dost zaujimavy stav,no kazdopadne uz to nebudem zase skusat.
caute, ja by som nikomu muskatovy oriesok neodporucal...som skoncil na ARO z toho...davajte si na to pozor...mal som z toho blby stav ako keby ste istli udolim smrti...strach,uzkost,tocila sa mi hlava...neostre videnie...popalene sliznice zdurene..skoro som sa zadusil...fakt bacha na to...no ja som si toho asi postuhal vela,ale aj tak nie je s tym sranda ... nestoji to za pobyt v marnici.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov