Ja si nepametám že by na začiatku leta bolo toľko mušiek. Veď sú všade! Keď som šiel zo školy vošiel som do troch rojov a to som hýbal rukami všade naokolo jak zmyslov zbavený. Včera na bicykli som prešiel cca 3 Km a keď som zosadol mal som ich na bunde
inak tie musky lietajuu nad chodnikmi... teda hlavne ... tiez mi riadne lezu na nervy, hlavne ked na luke psa vecim... a riesim to tak ze kaslem na chodnicky, idem po trave, a od musiek mam pokoj (no, v trave je asi viacej kliestov, ale ti aspon do oci sa netrepu )
šak to je nenormalne dačo...neznesiteľné...sedím ted tu...a mam pocit že su všade...čapem sa po rukach...jak nepričetna ale ne no fakticky...DAS IST HRÚúÚZA!
potrebujeme vrany a daždovníky..povinne ich odchovať a dať do voľnej prírody..ale táto záležitosť štve aj mňa..ve onedlho sa vrátim zo školy alebo z mesta a nespozná ma ani vlastná mater,lebo bude na mne súvisla vrstva mušiek...ako bez srandy...chcelo by to radikálne riešenie
Dnes som isla na pol hodinu von a asi tri musky mi vleteli do oka...a u nas su take ze aj stipu...cele nohy ma svrbia:/ mali by to tu postrekovat alebo co...sak tu sa uz ani neda normalne prechadzat bez toho aby sme vsade nemali ten nechutny hmyz:/
A navyše u nás je kvalitne zredukovaný počet vtákov ktoré tieto mušky jedia, lebo zase ich jedia véľke okrídlene potvory dajaké Myšiaky alebo čo to je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Katastrofa!
btw:neviem odkial sa beru ale rozhodne nech idu prec!
ze nas to nenapadlo skor
alebo katastroficky film?r
rozmnozili by sa musky a zabijali by ludi
ale to je aky dobry napad?!
šak to je nenormalne dačo...neznesiteľné...sedím ted tu...a mam pocit že su všade...čapem sa po rukach...jak nepričetna ale ne no fakticky...DAS IST HRÚúÚZA!