Tu mi lietaju tie otravne malee musky de***ne ... ako sa ich zbavit? a kde vlastne vznikaju tie kuuuy male,?? diki mi zeru nervy aj teraz mi jedn sedi na monitore :@
ani mi nehovor, uz polhodinu mi tu jedna veľká mucha lieta!! neviem kde sa vzala, tu sa vzala, no už som ju raz vyhnala a von a zrejme si tu stratila kamošku...! wrr
na toto mam overeny postup!! daj si do zavaraninoveho pohara hocico mrte sladke, napriklad med, na vrch toho pohara natiahni igelitovy sacok a upevni ho gumickou.. do toho sacku narob male diery hrubsim spendlikom.. tie muchy tam vlezu ale uz nevylezu.. a potom to uz len postav niekde do tepla a cakaj co ulovis, vela stastia
a este musim dodat, nezufaj ked prve dni nic nechytis, ja som si tiez myslela po dvoch dnoch ze to nefuguje, nechala som to na parapete v izbe a potom som tam pozrela po dalsich troch dnoch ze CO TI JEBEEE ?!
su asi nejake popletene sak uz je pomali zima a ty ich mas v izbe ? u nas su uz pozalezane nekde , ale musky su este v pohode nebzucia narozdiel od ich starsich sestier much a najhorsie su komare !!! preto nemam rad ani leto lebo u nas su vzdy premnozene tie svine !!!
My ich máme plný dom... A už som našla aj ich zdroj - maminu kvetinu sídliacu asi dva metre od dverí mojej izby...
Mamina reakcia: To je len také obdobie, ony časom zmiznú...
Takže asi tak. Ale vcelku mi minule pomohlo, keď mi v izbe svietila len malá lampička na nočnom stolíku a všetky mušky boli usadené na stene v kruhu s priemerom asi 20cm, takže som sa pustila do útoku a zo desať mušiek vtedy prišlo o život...
@etelnair Keď chceš, môžeš si to predstavovať ako jednou ranou... Reálne padlo rán viac - tie malé svine neodlietajú ani keď sa ich človek začne takto násilne zbavovať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Mamina reakcia: To je len také obdobie, ony časom zmiznú...
Takže asi tak. Ale vcelku mi minule pomohlo, keď mi v izbe svietila len malá lampička na nočnom stolíku a všetky mušky boli usadené na stene v kruhu s priemerom asi 20cm, takže som sa pustila do útoku a zo desať mušiek vtedy prišlo o život...
Len pozor na zavesy...