tak to tiez zavisi od toho, aku hru ocakavas..ci nejake jednohubky na zabitie nudy alebo zlozitejsie
z takych klasickych zachodoviek: temple run, jetpack joyride, monster dash, rat on a snowboard, flight control/FC rocket, whale trail, zombirds
logicke: cut the rope, ctr experiments, pudding monsters, sudoku2,
zlozitejsie: modern combat 3/4, the dark knight rises, order & chaos online (toto je v podstate wowko na mobil)
hravam tiez jurassic park builder, hay day, tap the frog..a to je asi vsetko..mam este nieco ale to si zapnem len ked mam chut/niekotre hry mam len v cloude s ulozenymi poziciami, takze ked na to dostanem chut, stiahnem, trochu pohrajem a zas vymazem
where is my water, running fred, jetpack joyride, subway surfers, moder combat3, nfs most wanted, angry birds star wars, bad piggies, granny smith (full-ka)...
@kosmiklove no na platene appky.. v crackovani nie som zrovna lama, proste vsetko robim tak ako mam, tuto konkretne stiahnem appku, nainstalujem, vlozim folder s datami tam kde ma byt, vypnem wifinu, pustim appku a...... nejde
@hoperpohroma wtf? na platene appky nepotrebujes root...aj ked pri niektorych hrach som sa stretol s tym ze to root vyzadovalo ale pri dalsich verziach cracku uz root treba nebolo...napr taky final fantasy...
@kosmiklove final fantasy som neskusala este.. ale mozno je to preto ze cele sa mi to na tablete strasne napicu ovlada.. kazdopadne, asfalt, spiderman a este jedno, ani jedno mi neslo bez rootu alebo bez platenia
@kosmiklove aj hopwalikovi asfalt 7 bez rootu isiel, mne proste nie skusala som to niekolkokrat, nemyslim si ze by bola chyba vo mne, az taka lama nie som ale tych 89 centov ma nezabilo zas skorej som nasrata na appku wild blood, ktoru som tiez platila a neda sa mi ovladat, poriadne to nereaguje na ten display..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale inak celkom dobre RPG to bolo, na to ze to bolo na mobil.
z takych klasickych zachodoviek: temple run, jetpack joyride, monster dash, rat on a snowboard, flight control/FC rocket, whale trail, zombirds
logicke: cut the rope, ctr experiments, pudding monsters, sudoku2,
zlozitejsie: modern combat 3/4, the dark knight rises, order & chaos online (toto je v podstate wowko na mobil)
hravam tiez jurassic park builder, hay day, tap the frog..a to je asi vsetko..mam este nieco ale to si zapnem len ked mam chut/niekotre hry mam len v cloude s ulozenymi poziciami, takze ked na to dostanem chut, stiahnem, trochu pohrajem a zas vymazem
(práve naopak, ako si tam môžem naukladať niekoľko pozícií, môžem teraz porážať Ghetsisa kedy sa mi zachce