Práve som zazila dosť zvláštnu reakciu od otca. Som teraz u rodičov kým mi nezačne škola. Ja aj mama sme choré, s horuckami, otec ide do mesta na nakup, chcel vediet, či niečo nepotrebujeme kúpiť. No, jednoducho povedané, potrebovala som (pokračovanie @1 )
potrebovala som, veď viete, tampóny, vložky, hocico (kvôli chorobe som dostala svoje dni skôr než som mala). Viem že tieto veci nie sú pre muža príjemné a zvlášť pre niekoho ako on- konzervatívny, nemal sestry iba bratov.. ale aj tak - jeho reakcia bola "kúpim ti tie vase ženské nechutnosti ale toto sa nebude opakovať" to povedal arogantnym tonom, odišiel a tresol dvermi. Úplne ma dostala jeho reakcia
To je ozaj tak nepríjemné pre mužov? Nepytam od neho predsa cigarety alebo tehotenský test alebo drogy.
co do...akoze wau, nemam slov, prepac ale je to obmedzeny trulo. ak by vasa mamka nemala tie "zenske nechutnosti" tak by nemal ani vas, to by si mu mala pekne krasne pripomenut.
typek evidentne zrely na to aby mal deti, ked sa nevie vyrovnat s tym, ze jeho dcera je zena (a jeho manzelka tiez)
neznasam takych ufnukancov , vy dve by ste mali byt najdolezitejsie v jeho zivote a moze byt rad ze ma manzelku a dceru ktorym moze kupovat vlozky, niektory typek by chcel zenu a zniesol by jej modre z neba a nema ju, niektori ludia by chceli deti a spravili by pre ne vsetko a nemozu ich mat
Co to kurva...? Co som to prave precitala...? Wtf.
Akoze. Toto mi foter urobit tak sa s nim do konca zivota nebavim. Mali sme vselijake problemy ale tymto by u mna skoncil proste.
Nechapem. Absolutne.
Sorry ale toto je neskutocne jebnute a obmedzene spravanie.
@hoperpohroma s tým čo vravis že sa nevie vyrovnať že jeho dcéra je žena .. na tom niečo bude. Myslím že chcel syna, odmalička má podporoval v športe a trval nech idem na atletiku a tieto veci.. vadí mu ak nás vidí ako si sadnem k máme ku telke keď pozerá "tie filmy pre sliepky" ako on nazýva čokoľvek romantickejsie od futbalu.
Nikdy som celkom nepochopila čo ho tak žerie. A čo je príčinou.
Prepáč, ale... Ľudí ako tvojho otca skutočne nemám rada. Ide predsa o prirodzenú vec, bez ktorej by ani on sám neexistoval. Je dospelý človek, mohol by tomu rozumieť. A to, čo si napísala v @12 ... Stavím sa, že je to presne ten typ chlapa, čo vidí jedinú úlohu ženy v kuchyni a v spálni...
Wtf, použi jeho tričko ako vložku. Tvoj tatko je väčší debil ako môj, manke kupoval vložky a čokoládu a zdržiaval sa doma minimálne lebo ju nechcel nahnevať, keď sa vrátil tak prišiel naliaty, ale potichu a ráno zasa rýchlo odišiel. Nemyslím si že je to v pohlaví, otecko je debil (nič v zlom, hodnotím situáciu) pretože ak bol schopný zrobiť si dieťa so ženou a jeho dieťa je tiež žena tak by sa mal trošku správať a ak sa nevie tak ho pošli do gay baru. tam kramy nenájde.
Ja sa bavim na predstave zeby som poslala kupit vlozky mojho fotra urcite by polhodinu stal zmateny pred regalom a potom kupil tie uplne najviac odveci ktore su v akcii
Nevidím problem s takýmito vecami, sú to potrebné veci, čo proste človek teda žena potrebuje...Podla mna sú to úplne normálne veci. Nechápem prečo niektorí muži takto na to reagujú. (a je ich velmi vela)
Ja by som ti na jeho mieste tiez nekupil vlozky (samozrejme z inych dovodov), lebo toto oddelenie drogerie je pre mna spanielska dedina. To ako keby som ta ja poslal po sivecku do motorky
Neviem je to individuálne. Mne je jedno.
Ale napr. mám kamaráta ktorému je zle dokonca z reklám v telke na vložky a strašne je na to naštvaný, že je to nechutné a nemali by to v telke prezentovať. Ale nechápem či si ich predstavuje použitè alebo čo
A pritm chalanisko je inteligentný
to co je za kokotsku reakciu o__O
kazdy chlap ktory neni jebnuty kokot je maximalne schopny ist do obchodu a doniest ti co potrebujes ved mu povies presne co chces a ukazes obrazok
by som ho zhukala jak toto. zakrvav mu daco a nabuduce nekup toaletny papier ze je to hnusne O___O
chlap ktory to takto berie je proste obmedzeny jebnuty kokot. prec od takych
@tommyhot ja by som kupil prve ktore by mi padli pod ruku s tym, ze by som to zaplatil ja, aby som sa mohol branit slovami: darovanemu konovi na zuby nekukaj a hotovo.. ja sa s vecami neserem.. som dost pragmatik
@patrixo aj keby ste doniesli taky druh co este bol v regaloch ked menstruovala moja babka, tak by to bolo lepsie ako hento hore
inak vidite zenske? ked chlap urobi nejaku blbost, taku malu blbostku, ze napriklad mu ukazete obrazok vloziek a on aj tak prinesie ine, pohladkajte ho a dajte mu pusu, lebo stale reagoval lepsie ako ten otec
(to ma len tak napadlo zbrucha lebo dnes som bola svedkom takej polomilej sarapatky v kabinkach ked zena skusala podprsenku a potrebovala iny rozmer a chlap jej dvakrat priniesol zly a potom uz vyprskol ze nech si to ide najst sama, lebo on sa v tom nevyzna
@willbebetter ja to berem tak. nudzove situacie si vyzaduju nudzove riesenie. treba hladiet na funkcnost, a dolezita je rychlost a efektivita zasahu ked je na ceste rozdrapeny clovek, tak pouzijem vsetko mozne co je v autolekarnicke a aj mimo nej, nebudem predsa vyberat a vymrvat @kaylee tam su nejake cisla a pismena? wtf to mi moja stara nikdy neprezradila... hmmm za tym nieco bude
@kaylee hmm.. takze po nasom chemicko-inzinierskom jazyku = adsorpcna kapacita = schopnost (pocet gramov/molov) naadsorbovania tuhej/tekutej zlozky na tuhy adsorbent (specificku hmotnost adsorbenta) uz tomu zacinam rozumiet @willbebetter dobre viediet... nabuduce sa budem pytat na kvapky, to si zas splhnem ... alebo budem podozrievany, ze mam milenku
to vážne? očividne nie je ešte dosť mentálne zrelý.. jakeby to bolo neviem čo, akože ja ked som mala 11 rokov mi bolo kus trápne pri pokladni v tescu kupovať vložky a potom som pochopila, že to neni vôbec nič vážne a teraz to ani nevnímam, a často mi kupuje vložky ocko a nikdy sa neťažoval nič, a aj frajera som raz poslala kúpiť a tiež pohode bol s tým
@forte myslím že by ma vyhodil z domu keby som niečo také spravila.
Ja som bola nasratá iba chvíľku, teraz je to skôr zmätenosť z toho čo mu na tom tak mohlo strašne vadiť. Tieto veci si kľudne aj ja aj mama kúpime samé nebyť choroby.
Inak..Keďže tu na dedine sa premelie všetko, počula som ako sa každý diví mame "prečo je stále s takým kretenom". A doma keď na mamu pozriem a vidím ako naňho aj v jej veku zamilované pozerá, nerozumiem o to viac.
A nebol tvoj otec alkoholik alebo daco take? Ci mu nemoze z toho prepinat.. lebo toto bola riadne chora reakcia. Normalne ja ani neviem co by som od nervov urobila na tvojom mieste a asi by sa ma to aj dotklo trochu... Ale asi mu to nevysvetlis. Tak my zeny musime trpiet kramy kazdy mesiac, mame bolesti a ine komplikacie a jemu padne za tazko ti kupit vlozky?? Normalne facku by som mu dala!! Aj ked mi je jasne ze to si nemozes dovolit.. Ale tak toto je sila. To manzelke nikdy nic take nekupoval??? Sak podla mna chlap co zije so zenou dlhe roky by to mal predsa dobre chapat...
No moj priatel by s tym urcite nemal problem a otec asi tiez nie, len by mozno trosku zavtipkoval.. Aj ked neviem za neho zarucit, lebo on bol alkoholik a prepina mu teraz trochu
Mala si mu povedat ze no dobre, tak nekupuj mi ich teda a pouzijem tvoje handry! Akoze je mi uplne jedno, ci treba mat respekt alebo si "ctiť rodičov", ale ked sa dakto chova ako obmedzeny clovek, tak nebudem mat respekt nech je aj boh. To je moj nazor.
U nás s tým nikto nemal nikdy problém. Skôr naopak, ja som hanbila a rozhodla ich potajme (mimo rodiny) kupovať zo svojich. Rovnako aj potajme miznú a mama sa len čuduje, vždy mi vravela, ešte v detstve, že stavme sa, že ich budeš jedného dňa mať všade a nie je to tak. Teším sa, že to nikto okrem priateľa nevie. Ale ako kúpiť by mi ich kúpili (vrátane otca), len ja už nechcem...
K tvojmu – prišlo mi na um, že možno mu príde trápne stáť a vôbec zabočiť v obchode k tomu regálu. Príliš sa zaoberá tým, kto ako na neho pozrie, keď ho nachytá s vložkami, či tampónmi v ruke, napr. pokladníčka. : ) ... ale čudujem sa, na čo má potom vôbec manželku a deti, keď to tak berie.
To mi pripomína: Mám jedného kamaráta, ktorý považuje za absolútneho idiota toho, kto nevie, kto je ursíny, lebo to je všeobecný prehľad a fakt vie čítať EKG tak, že nechápem, odkaiľ to ťahá a má pocit, že vie rozumieť všetkému a že proste no chápete, ľudia ho radia medzi tých hrozne múdrych a on nám minule povedal, že je nechutné počť zo ženských úst niečo o menštruácii a ja ho od tej chvíle odmietam považovať za inteligentného človeka, lebo nič prirodzenejšie ako toto snád neexistuje
vložky sem, vložky tam, ale to nieje jednoduché, toľko druhov, farieb, veľkosní, množstva a ktovie čoho ešte, problém by mi to nerobilo, ale je to niečo ako pre Vás motorový olej ->celý regál oleja a pritom je každý iný a iba jeden je správny
Je to zaujímavé Nieje problém kúpiť vreckovky a toaletný papier ale je problém kúpiť vložky xD Možno mu to prišlo divné...nieje ženská a ide kupovať tieto veci. Ale aj tak. sranda.
no trápny reakcia od neho ... príde mi to ako keby mal ako malý problémy s matkou a prijať fakt, že na svete sú aj ženy... a to ho doteraz žerie ...
ale inak momentálny frajer nemá problém s takýmito vecami, minulý sa o tom nechcel ani baviť, nieto aby mi niečo kupoval
Tiez nie som nadseny, ked som pri regali s tymito vecami, alebo v oddeleni zenskej spodnej bielizne v obchodoch s oblecenim. V podstate, nikdy som tam nebol a ani to neplánujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
To je ozaj tak nepríjemné pre mužov? Nepytam od neho predsa cigarety alebo tehotenský test alebo drogy.
neznasam takych ufnukancov , vy dve by ste mali byt najdolezitejsie v jeho zivote a moze byt rad ze ma manzelku a dceru ktorym moze kupovat vlozky, niektory typek by chcel zenu a zniesol by jej modre z neba a nema ju, niektori ludia by chceli deti a spravili by pre ne vsetko a nemozu ich mat
oco s tym nikdy nemal problem, rovnako ani bratranec alebo brat a to su v najvyssom stadiu puberty
Akoze. Toto mi foter urobit tak sa s nim do konca zivota nebavim. Mali sme vselijake problemy ale tymto by u mna skoncil proste.
Nechapem. Absolutne.
Sorry ale toto je neskutocne jebnute a obmedzene spravanie.
Nikdy som celkom nepochopila čo ho tak žerie. A čo je príčinou.
Ale napr. mám kamaráta ktorému je zle dokonca z reklám v telke na vložky a strašne je na to naštvaný, že je to nechutné a nemali by to v telke prezentovať. Ale nechápem či si ich predstavuje použitè alebo čo
A pritm chalanisko je inteligentný
kazdy chlap ktory neni jebnuty kokot je maximalne schopny ist do obchodu a doniest ti co potrebujes ved mu povies presne co chces a ukazes obrazok
by som ho zhukala jak toto. zakrvav mu daco a nabuduce nekup toaletny papier ze je to hnusne O___O
chlap ktory to takto berie je proste obmedzeny jebnuty kokot. prec od takych
Chapem, ked chlap nevie, aky druh alebo znacku, ale toto je nechutne buranstvo.
inak vidite zenske? ked chlap urobi nejaku blbost, taku malu blbostku, ze napriklad mu ukazete obrazok vloziek a on aj tak prinesie ine, pohladkajte ho a dajte mu pusu, lebo stale reagoval lepsie ako ten otec
(to ma len tak napadlo zbrucha lebo dnes som bola svedkom takej polomilej sarapatky v kabinkach ked zena skusala podprsenku a potrebovala iny rozmer a chlap jej dvakrat priniesol zly a potom uz vyprskol ze nech si to ide najst sama, lebo on sa v tom nevyzna
@kaylee tam su nejake cisla a pismena? wtf to mi moja stara nikdy neprezradila... hmmm za tym nieco bude
@willbebetter dobre viediet... nabuduce sa budem pytat na kvapky, to si zas splhnem ... alebo budem podozrievany, ze mam milenku
No normalne som sa nasrala
Ja som bola nasratá iba chvíľku, teraz je to skôr zmätenosť z toho čo mu na tom tak mohlo strašne vadiť. Tieto veci si kľudne aj ja aj mama kúpime samé nebyť choroby.
Inak..Keďže tu na dedine sa premelie všetko, počula som ako sa každý diví mame "prečo je stále s takým kretenom". A doma keď na mamu pozriem a vidím ako naňho aj v jej veku zamilované pozerá, nerozumiem o to viac.
No moj priatel by s tym urcite nemal problem a otec asi tiez nie, len by mozno trosku zavtipkoval.. Aj ked neviem za neho zarucit, lebo on bol alkoholik a prepina mu teraz trochu
Mala si mu povedat ze no dobre, tak nekupuj mi ich teda a pouzijem tvoje handry! Akoze je mi uplne jedno, ci treba mat respekt alebo si "ctiť rodičov", ale ked sa dakto chova ako obmedzeny clovek, tak nebudem mat respekt nech je aj boh. To je moj nazor.
the
hell
ako moze byt dakto takyto voci beznm bilogickym ptorebam? proste, nerozumiem tomu
ale inak momentálny frajer nemá problém s takýmito vecami, minulý sa o tom nechcel ani baviť, nieto aby mi niečo kupoval