Ale inak mohla by si tú otázku ešte trochu špecifikovať, napríklad nám povedz farbu jeho vlasov, alebo ich počet, nech vieme fundovanejšie určiť, čo treba, aby bol očarený.
inak ja som chodila s muzom pannou a ziskala som si ho uprimnostou a este nejakymi blbostami ale to by si sa musela jeho spytat tiez rada citam horoskopy muzi v znameni panny si o sebe vela myslia, ale maju citlivu povahu ktoru radsej pred svetom skryvaju (vraj). Maju velmi kriticky pohlad na veci naokolo a aj na seba su kriticky. Kamos ma frajerku v znameni panny a ta vacsinou nadava na vsetko. Ale je to samozrejme velmi neobjektivny pohlad, na kazdeho plati nieco ine. Nemusite mi hned vsetci co ste panny vypisovat ze nie ste taki, ,ako som vas tu opisala
kamarát je panna a má rád baby, ktoré nie sú vyzývavé. Či už oblečením, alebo make-upom. Nemá rád štekle, cigarety, podvádzanie... Proste preňho je dievča, ktoré je pekné, ale skôr menej výrazné, ktoré nefajčí, nechodí na diskotéky stále, je verná....
Podľa mňa by si sa mala pýtať radšej mužov, ktorí majú identické posledné trojčíslie tel. čísla Povie to ohromne veľa o tom, čo majú muži radi, povedal by som, že tak päťnásobne viac ako znamenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
dafuq
_______O
vloz si jeho penis do ust.
ty nemozes mat 20 rokov... to mozno iq
inak @4
Ani o Panny, ani o jastraby, chobotnice, o nič.
Ale tak si proste pozri horoskop, nejaku charakteristiku, alebo nejaku "zaručenu" ezotericku stránku, kde nájdeš také kecy.
ale zas.. keď chceš na chlapa vytiahnuť akože tie finty podľa znamenia.. daj si od toho pokoj
.... ani z toho fóra hlavne
ja som kozorozec a moj priatel bol panna preco si myslis ze to bolo zuzo? no bolo ale preco?
inak ja som chodila s muzom pannou a ziskala som si ho uprimnostou a este nejakymi blbostami ale to by si sa musela jeho spytat tiez rada citam horoskopy muzi v znameni panny si o sebe vela myslia, ale maju citlivu povahu ktoru radsej pred svetom skryvaju (vraj). Maju velmi kriticky pohlad na veci naokolo a aj na seba su kriticky. Kamos ma frajerku v znameni panny a ta vacsinou nadava na vsetko. Ale je to samozrejme velmi neobjektivny pohlad, na kazdeho plati nieco ine. Nemusite mi hned vsetci co ste panny vypisovat ze nie ste taki, ,ako som vas tu opisala
Písali to v príručke náhodných tvrdení
Inými slovami, robil som si srandu
inak panna je podľa mňa najnepríjemnejšie znamenie a ženy ešte viac!
uznávam jedine váhy... a potom už je super len vodnár ostatní, icte do riti