Poznáte vo svojom okolí mužov, ktorí sa radi predvádzajú na tanečnom parkete a vedia to? Ja s tým mám osobne problém, a to sa vzťahuje na tanec ako taký, hlavne moderný... Viete takým, ako som ja, milé dámy, odporučiť, ako tancovať a súčasne sa nestrápniť
mňa môj ex zbalil práve na to, že poď ma naučiť tancovať.... ale tak to ma fakt dosť pobavil, bo jeho tanečný štýl bol niečo medzi metalovým fanúšikom a kovbojom, čo práve hádže laso
Tak som ho naučila pár jednoduchých krokov, prvý, že máš mierne rozkročené nohy, pričom striedavo prinožuješ jednu k druhej a mierne pri tom pokrčíš kolená, tak, že sa akoby húpeš...na to sa dá tancovať fakt na všetko od hip- hopu až po latino A ešte zopár točiek, to je inak dobrý dôvod, ako dievča pri tanci objať
Ja si vôbec neviem predstaviť ako sa asi pozná "dobrý" tanečník na diskotéke.. Ja proste len skáčem a mávam rukami. A raz čo sme tancovali 2 chalani a 2 dievčata sa k nam pridali som sa chcel "predviesť" a tak som robil trochu foot works a c-walk a jediný komu sa to páčilo bol ten chlapec alias môj spolužiak ktorý sa to hneď chcel naučiť A dievčatá vyzerali jak keby tam radšej ani neboli.... Ale aspoň zábavná spomienka no.
jebem nato netancujem ,a nebudem tancovat ,čo sa mám predvádzať jak taký moriak ?! jebem nato idem si svoje aj aj tak mám všetko čo chcem nadosah rúk ,ale nechcem to.
poznám iba takých, čo sa predvádzajú, no nevedia to ale, nikdy to nie je ten typ že sa každý za neho hanbíme, skôr sa na tej "motovidlosti" všetci bavíme, čo je super!
Aaani mi tanec nespomínajte zajtra hippie zurka kde bude cela škola a ja som tanecne drevo ešte polku a kadejaké sladaciky zvaldnem ale jak budem trsať na tie oldschool vypaľovačky to neviem. Jediná stratégia sadnúť za bar a s hlavou vrtiet do rytmu hudby
Tak akože nechápem, čo je ti na tom také smiešne :letim:
Ja tiež vôbec nemusím chalanov , ktorí chodia na diskotéky a pritom tancujú ako drevo...ale toto bol kamarát, ktorý inak disko vôbec nemusí....tým, že ma vyzval vtedy do tanca, a prekonal sám seba, ma vlastne "zachránil" pred dvoma dotieravými týpkami, ktorých som na tej akcii nevedela zbaviť...a tiež mi neskôr povedal, že to bola zámienka, aby mohol byť so mnou chvíľu sám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
teda pokial sa nejedna o euforicke skakanie a vrieskanie pesnicky . aj ked neviem, to uz asi ani za tanec povazovane neni.
Tak som ho naučila pár jednoduchých krokov, prvý, že máš mierne rozkročené nohy, pričom striedavo prinožuješ jednu k druhej a mierne pri tom pokrčíš kolená, tak, že sa akoby húpeš...na to sa dá tancovať fakt na všetko od hip- hopu až po latino A ešte zopár točiek, to je inak dobrý dôvod, ako dievča pri tanci objať
a ďalší môj ex vie dnb step :happy:
ale myslím že spoločenské tance by mi šli
Tak akože nechápem, čo je ti na tom také smiešne :letim:
Ja tiež vôbec nemusím chalanov , ktorí chodia na diskotéky a pritom tancujú ako drevo...ale toto bol kamarát, ktorý inak disko vôbec nemusí....tým, že ma vyzval vtedy do tanca, a prekonal sám seba, ma vlastne "zachránil" pred dvoma dotieravými týpkami, ktorých som na tej akcii nevedela zbaviť...a tiež mi neskôr povedal, že to bola zámienka, aby mohol byť so mnou chvíľu sám
mna pobavilo len to "jeho tanečný štýl bol niečo medzi metalovým fanúšikom a kovbojom, čo práve hádže laso"
o ,,tanci,, nebudem radšej vypisovať moje chápania lebo by to bolo poburujúce obzvlášť diskotékové
@tredelniiq to by som si inaaak kukla opis mi kohuta a nakup
@mayben a ty neveis? :-S jaa viem ked mam energiu :happy: