mne, osobne, sa príliš vyzývavé sa mi nepáči - tým myslím tie mini mini sukne, šaty s výstrihom po pás a podobne, inak nech si každý nosí, čo sa jemu páči, nie druhým
@pannikto
Síce ja som opak, ale nezískala by som si ju.
Ja osobne síce chlap nie som, ale aby som povedala svoj názor, odtiaľ potiaľ sú tie hranice. Niečo, čo nie je prehnané pekné môže byť, ale pokiaľ to už preháňa, tak je to niečo hrozné. A ak je oblečená vyzývavo, ale nechová sa ako posledná štetka na svete, tak je to v pohode.
Ja sa zase neobliekam skoro vôbec vyzývavo, .. vlastne vôbec, nijaké skoro. Rifle, triko, obrovská mikina a som najšťastnejšia.
podla mna je taka primerana elegancia ovela pritazlivejsia nez lacinna vyzyvavost
napriklad aj kozena mini sukna je sama o sebe relativne vyzyvava, ale ak si k nej da zena elegantny zvysok, co ja viem bluzku, topanky na primeranom opatku, balerinky, sako, tak to vyznie pritazlivo ako keby si k tomu ina zena taka zabijacke stekle a napasovane tricko s vystrihom az po pupok...
@EFYKS to je možno vyzyvave ale vyzera to fest dobre a je to nejaka high akcia takže tam si to dovoliť može... toto by som ai aj ja obliekla lebo je to mega dobré.... a takuto vec si ženska ma priležitosť dat možno raz do roka.. tak prečo nie...
@pannikto
A nemyslela som to zle, ale zjavne si to zle ani nepochopil, takže táto veta je tu zbytočná, ale to je mi tiež úplne jedno.
A tak vidím na všetkých/všetkom. Toltékovia?
Pre mna osobne /tiez nie som chlap/ je to prijemne osviezenie v mestskej sedi - ak si to oblecie dievca, ktore si to moze dovolit. Nie je nic horsie nez nedostatok sudnosti. Ak ma co ukazovat, preco nie? To, ze je nieco vyzyvave, neznamena, ze to hned musi posobit vulgarne. Zavisi od toho, co si pod tym pojmom predstavujes. Trochu provokovat podla mna nezaskodi.
osobne, nemám nič proti tomu dokonca rád nútim hanblivky, aby sa až tak za seba nehanbili niekedy sranda, že v čom dokáže dojsť taká hanblivka po 2-3 stretnutiach so mnou, pričom stačí tiež len troška "ľadu" na ňu. raz jedna hanblivka mi povedala, že som hnusný, lebo som vyzeral, že neviem príjsť jej ani na meno a to nechce. najbližšie došla v minisukni, opätky, ako i mala dosť pekný výstrih. čiže mne osobne nevadí to a je to plus vadia mi skôr iné vecí, ako oblečenie skôr úprava tváre je problém v dnešnom čase, keď tam má žena toho viac ako je potrebné...ale tak je to každého osobná vec.
@patricino môže mi niekto raz a navždy vysvetliť tuto logiku prosím? nemuseli by ste sa obzerať po iných keby to má ta vaša a my by sme mali sebavedomie v poriadku
@patricino dobre dakujem a ešte, ked tvrdíte frajerke že sa vám hnusia kurvy a neviem čo, a v jej neprítomnosti si idete oči vyočiť, tak prečo? (neber to za zlé a nevid v tom nič zlé, len ma to zaujíma )
ja sa neobliekam vyzývavo a chcem byť slušná a nie ľahká baba. Ale zase handre nerobia babu štetku ale povaha a charakter.
Slušná baba si oblečie hlboký výstrih a minisukňu a správa sa slušne a hrdo. Než keby sa štetka obliekla ako mníška.
Minisukňu a tričko s hlbokým výstrihom by som si neobliekla. Radšej by som si dala na hlavu šatku. a od tej hanby si zahalila tvár. Lebo niektoré veci ma pohoršujú.
Mužom to je jedno vidia ženu ktorá ide vo vyzívanom oblečení tak prasa by ju znásilnilo ale slušný muž ju zahalí. Asi tak je to.
A koľko v lete chodí báb čo majú sukničky až tak vysoko že im je vidieť pomaly aj zadok a také výstrihy, že im idú prsia vyskočiť s trička. Až podľa môjho vkusu je to nechutné a neetické.
Na fotke mám dievčenské šaty ktoré nemajú veľký výstrih a sukňa na nadkolena.
@denafilth definuj kurvy to že nejaká baba je vyzývavo oblečená neznamená že je kurva ja nevravím, že moja priateľka má zakázané sa dobre obliecť len neviem zniesť ako sa v mojej prítomnosti na ňu pozerajú iný
Nuž- kým to vyzerá esteticky je mi to úplne jedno. Možno mi vadí, koľko sa upozorňuje na povrch človeka, ale to už asi ide s kultúrou.
Som za rovnosť a nemyslím si, že by to malo byť tak, že si žena koleduje o nadržané poznámky od cudzincov, keď sa oblečie akokoľvek (a nie je to striptérka v pracovnej dobe, alebo nevykonáva iné povolanie, ktoré má v náplni práce toleranciu voči takým poznámkam), alebo dokonca znásilnenie.
Faktom je však, že žena si o to tak trocha koleduje a možno by s tým mala trocha rátať. Niekedy možno s takou reakciou žena podvedome ráta- to je vec preferencie. Principálne odmietam vnucovať ľuďom predpoklad, že by mali prispôsobiť svoj vnútorný život a jeho žitie navonok prekoncepciám spoločnosti, napriek tomu, vzhľadom na to, že žijeme v kultúrne neslobodnej spoločnosti (ako bola každá v histórii a ešte dlho bude), predsudky a nevyžiadané reakcie sú faktor s ktorým treba rátať, keď človek spraví čokoľvek mimo normu.
Verím, že príde čas, keď obnažené telo nebude identifikovať ženu ako kurvu- jednak dovnútra, jednak navonok. Tá doba bez predsudkov ľudí voči iným a ľudí samých voči sebe ešte ale neprišla.
Takže: Môj osobný názor- nech si robí každý čo chce, kým neblokuje iných ľudí, ale... je tam to ale a je také rôzne, akí rôzni vedia byť ĺudia a ich pohľady na svet. Každopádne- do what thou wilt.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Síce ja som opak, ale nezískala by som si ju.
Ja osobne síce chlap nie som, ale aby som povedala svoj názor, odtiaľ potiaľ sú tie hranice. Niečo, čo nie je prehnané pekné môže byť, ale pokiaľ to už preháňa, tak je to niečo hrozné. A ak je oblečená vyzývavo, ale nechová sa ako posledná štetka na svete, tak je to v pohode.
Ja sa zase neobliekam skoro vôbec vyzývavo, .. vlastne vôbec, nijaké skoro. Rifle, triko, obrovská mikina a som najšťastnejšia.
Škoda, že niekedy len týmto plytkým spôsobom :letim:
lololo
take mini, priesvitné a pod. nemusím..
páči sa mi extravagancia, ale tiež to musí mať istú uroven.
ale môže mi to byť fuk.
@kail91 tak tak, sám som šedá myš tak preto asi
napriklad aj kozena mini sukna je sama o sebe relativne vyzyvava, ale ak si k nej da zena elegantny zvysok, co ja viem bluzku, topanky na primeranom opatku, balerinky, sako, tak to vyznie pritazlivo ako keby si k tomu ina zena taka zabijacke stekle a napasovane tricko s vystrihom az po pupok...
A nikto nehovorí, že by som po nej túžila, ja ti to len oznamujem, pretože už to znám.
mne sa páči...
a súvisí to aj s fórumom: » www.birdz.sk/forum/robi-vam-...
ÁNO, ROBÍ MI TO PROBLÉM!!!
Tak prestaň znát za to by ťa toltékovia nakopali niekam
A nemyslela som to zle, ale zjavne si to zle ani nepochopil, takže táto veta je tu zbytočná, ale to je mi tiež úplne jedno.
A tak vidím na všetkých/všetkom. Toltékovia?
Áno, pretože pôvodne som šla písať "ja osobne si myslím", ale nejako som sa rozhodla tam napísať čosi iné a z toho vyšla táto hatlančina.
No čo už, som dement, aj takí ľudia musia na svete byť.
Tak ja napíšem a pridám, potom milión chýb si tam nájdem. A iba tie navýraznejšie si rýchlo poopravujem.
keď vidím tak oblečenú ženskú stále tak konkrétne ja sa jej radšej stránim
Slušná baba si oblečie hlboký výstrih a minisukňu a správa sa slušne a hrdo. Než keby sa štetka obliekla ako mníška.
Minisukňu a tričko s hlbokým výstrihom by som si neobliekla. Radšej by som si dala na hlavu šatku. a od tej hanby si zahalila tvár. Lebo niektoré veci ma pohoršujú.
Mužom to je jedno vidia ženu ktorá ide vo vyzívanom oblečení tak prasa by ju znásilnilo ale slušný muž ju zahalí. Asi tak je to.
A koľko v lete chodí báb čo majú sukničky až tak vysoko že im je vidieť pomaly aj zadok a také výstrihy, že im idú prsia vyskočiť s trička. Až podľa môjho vkusu je to nechutné a neetické.
Na fotke mám dievčenské šaty ktoré nemajú veľký výstrih a sukňa na nadkolena.
Som za rovnosť a nemyslím si, že by to malo byť tak, že si žena koleduje o nadržané poznámky od cudzincov, keď sa oblečie akokoľvek (a nie je to striptérka v pracovnej dobe, alebo nevykonáva iné povolanie, ktoré má v náplni práce toleranciu voči takým poznámkam), alebo dokonca znásilnenie.
Faktom je však, že žena si o to tak trocha koleduje a možno by s tým mala trocha rátať. Niekedy možno s takou reakciou žena podvedome ráta- to je vec preferencie. Principálne odmietam vnucovať ľuďom predpoklad, že by mali prispôsobiť svoj vnútorný život a jeho žitie navonok prekoncepciám spoločnosti, napriek tomu, vzhľadom na to, že žijeme v kultúrne neslobodnej spoločnosti (ako bola každá v histórii a ešte dlho bude), predsudky a nevyžiadané reakcie sú faktor s ktorým treba rátať, keď človek spraví čokoľvek mimo normu.
Verím, že príde čas, keď obnažené telo nebude identifikovať ženu ako kurvu- jednak dovnútra, jednak navonok. Tá doba bez predsudkov ľudí voči iným a ľudí samých voči sebe ešte ale neprišla.
Takže: Môj osobný názor- nech si robí každý čo chce, kým neblokuje iných ľudí, ale... je tam to ale a je také rôzne, akí rôzni vedia byť ĺudia a ich pohľady na svet. Každopádne- do what thou wilt.
S tým absolútne súhlasím... teda... až na policajtov, keďže zákon je taký reštriktívny, aký je a šlo by o jeho porušenie.