OK, som žena, ale napíšem moju skúsenosť. Upravujem si obočie tak od asi 17 rokov, najskôr som chodila pravidelne ku kozmetičke, potom som to už vedela sama... No a teraz je už prakticky samo pekne vytvarované a nové chĺpky vyrastajú už len minimálne Takže pravideľné trhanie chĺpkov naozaj nie je večné, oni tie chĺpky po pár rokoch skoro úplne prestanú rásť... Teraz si ich trhám len tak raz za pol roka a úplne to stačí...
@ladydoga To ozaj? Hm... Ale tak vezmime si že mám 32 rokov, ak si ho trhám už od 16 povedzme (naozaj neviem odkedy presne), mohlo by to byť tak 16 rokov... Tak skús ešte tých 5 rokov počkať Ja som to naozaj, keď si teraz tak spomínam, začala pociťovať najmä tie posledné asi 2-3 roky...
Ide o skrátenie, nie trhanie pričom si to uvedomujem, no to obočie mi nedorastá tak ...nemá mi to kto urobiť tak to takto riešim po svojom, lebo vytrhávanie bolí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Obočie si netrham, lebo mi vôbec nezarasta