Ahojte, chcel by som poradiť. Jar a teplé počasie sa blíži a mne sa žiada obnoviť/doplniť šatník. Prosím o rodu, ja sa v tom až tak nevyznám, čo na seba (preferujem ležérnu eleganciu). Prípadne privítam aj link na nejakú rozumnú stránku, kde sa môžem inšp
pmsn bárs i taký "white trash" štýl je dosť fajn, ale najfajn je scenár
1. vojde do sekáča/kontajnera/whatever
2. vyberie si, čo sa mu to zdá fajn (v tvojom prípade niečo ležérne elegantné)
3. navlečie sa do toho, že či sa mu to hodí
4. vezme si to odtiaľ a nosí až do obdratia
5. ???
6. profit
V tom ti veru nepomozem, ja nosim skate veci jak je rok dlhy. Navyse triciek tu mam so sebou asi 40 (dalsich cca 20 ostalo na slovensku), takze nejaky ten rok dva tri som snad zahojeny
choď do H&M a kúp si z novej kolekcie nejaké rifle, skôr užšie, široké sú out. prípadne chino nohavice ak chceš niečo elegantnejšie. sveter, basic biele, čierne, šedé tričká.. košelu.
alebo si na základe svojich farebnovkusových preferencií iď kúpiť jedno pekné čierne sako, jednu tmavú košeľu, jednu svetlú košeľu, jednu vzorovošialenú košeľu, jednu peknú kožennú/koženkovú bundu, jedny neutrálnô farebné rifle a nohavice, jeden tmavý sveter, pakel jednofarebných tričiek vo voľajakých neutrálno-zemitých farbách a dve-tri super farebnovýrazné hocaké veci čo si budeš obliekať keď budeš chcieť byť pozitívny (ja neviem napríklad aj ponožky/motýlika), jedny tenisky, jedny klasické pánske boty a hen hľa máš šatník pomaly na celú jar aj jeseň
som super poradca ale pridám sem i ja svoje obľúbené
a práve som si uvedomila , že i ja potrebujem(chcem) voľajaké tvídové sako, idem si šetriť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
nieco podobne by ale malo sediet do tvojho stylu:
alebo cosi menej vyrazne:
toto je uz na teba asi prilis casual ale tak preco nie. na volnejsi teply den/vikend uplne v pohode.
a stranky: tento chlapik zvykne mat v pohode niektore veci:
» stayclassicblog.com
alebo adam gallagher:
» iamgalla.com/category/menswe...
takto prosím!
ale pripájam na inšpiráciu niečo od môjho obľúbeného pánskeho blogera
1. vojde do sekáča/kontajnera/whatever
2. vyberie si, čo sa mu to zdá fajn (v tvojom prípade niečo ležérne elegantné)
3. navlečie sa do toho, že či sa mu to hodí
4. vezme si to odtiaľ a nosí až do obdratia
5. ???
6. profit
alebo si na základe svojich farebnovkusových preferencií iď kúpiť jedno pekné čierne sako, jednu tmavú košeľu, jednu svetlú košeľu, jednu vzorovošialenú košeľu, jednu peknú kožennú/koženkovú bundu, jedny neutrálnô farebné rifle a nohavice, jeden tmavý sveter, pakel jednofarebných tričiek vo voľajakých neutrálno-zemitých farbách a dve-tri super farebnovýrazné hocaké veci čo si budeš obliekať keď budeš chcieť byť pozitívny (ja neviem napríklad aj ponožky/motýlika), jedny tenisky, jedny klasické pánske boty a hen hľa máš šatník pomaly na celú jar aj jeseň
som super poradca ale pridám sem i ja svoje obľúbené
a práve som si uvedomila , že i ja potrebujem(chcem) voľajaké tvídové sako, idem si šetriť
Krásna košeľa, rifle a hoci aj tenisky. prípadne sako na to
Napríklad:
» nevesta.sk/60262.uf.ashx...
ani mne u chalanov
aj ty
» lookbook.nu/user/3559314-Pa...