ale v podstate aj muz keby plakal, tak sa netesim - pokial je plac prejavom niecoho zleho (plac od dojatia alebo stastia je OK celkom, hoci tiez vie uviest do rozpakov), tak ma nikdy netesi a nemam ho rad...akurat, ze muz pri mne asi neplakal este
@fxx@n0win0u@semhamforas@b0ng ak je plačúca žena známa, tak stačí ju objať (za predpokladu, že cudziu ženu objímať nebudete) tak verte mi, že v tej chvíli ako ju objímete budete pre ňu tou najsilnejšou oporou na svete a vôbec nie bezmocní, tak sa tak ani nemusíte cítiť
ale zvladame, a niekedy si aj myslime, ze "uz nerev"... ale nie, väcsinou sme z toho velmi smutny, a casto sme ochotny povedat, alebo spravit veci, ktore by sme inac nespravili, alebo nepovedali...
Nemyslím si že nevieme zvládať, a nemyslím si ani že ich treba zvládať, skôr ich treba pochopiť..Ženy často plaču, zjavne keď majú svoje dni a počas nich majú časte zmeny nálad a často k ním patria aj slzy a pri tom niekedy aj kvôli úplným maličkostiam..Záleží taktiež kvôli čomu plače, a je samozrejmé že ak je kvôli niečomu smutná, tak to nemá rád asi nikto, a hlavne keď sa nám nedarí ich upokojiť..Treba mať na to trpezlivosť a pochopenie a byť im na blízku, oni to cítia a vedia. že sme tu pre ne, aj keď to občas nepomáha..Tak že nemyslím si že nezvládame, len to zdielame s nimi a snažíme sa im byť nablízku a upokojiť ich zakaždú cenu, čo asi nie vždy je správne..občas to proste treba prečkať, alebo im hovoriť niečo pekné nech na to nemyslia ak je to niečo smutné kvôli čomu plačú..ale kto vie..možno sú aj tyký ktorí to nezvládajú..sú rôzny
Proste, ste také krehké (česť výnimkám, ehm ehmm,.ale ne :"D ) a keď sa ešte rozplačete.. to je také... "ehm, čo teraz, sakra, .. toto mi nerob.. objať? čo ak ma pošle do p. počkať skúsim sa s ňou porozprávať..lenže čo povedať? Prečo to vlastne plače? pomóóóóóc"
Ja neviem či to tak chlapi berú. Ale plakala som len pri jednom. A ten ma práve dohnal k slzám, lebo videl na mne, že ma niečo trápi, povedal mi, že mu nemusím hovoriť čo ma trápi, ale mám to zo seba dostať von. Tak som sa rozplakala, on ma objal a to bola pre mňa vtedy najväčšia opora z jeho strany. Žiadne slová by ma neupokojili ako to, že tam sedel pri mne a objímal ma.
Ale dokáže ma rozrušiť, keď plače chalan pri mne. Ja vtedy vážne neviem čo mám robiť a hovoriť.
Ja síce nie som muž, ale nemám rada slzy. Samozrejme, že slzy šťastia či dojatia sú fajn, ale slzy smútku to už je vec druhá. A je jedno či sú to slzy muža či ženy, nikdy neviem, ako sa mám zachovať. Či dotyčnú/dotyčného objať, niečo povedať alebo byť radšej ticho. A zvyčajne mi príde toho človeka tak ľúto, že ja sama sa rozplačem a potom on/ona upokojuje mňa...
ja som sa rozreval pri babe,ked mi povedala,ze ostanme radsej kamaratmi najprv som mal chut jej vypalit jednu,ale potom som zmenil taktiku a zabralo ale len na tyzden a pol druhykrat sa mi uz nechcelo revat
@acvd43xa7w Záleži od situácie, prečo plače. Kto spôsobil tie slzy a tak.. Ťažko sa mi pozerá, keď žena plače.. jediné, čo kedy zabralo bolo dlhé medvedie objatie a nepustil som ju dovtedy, dokým sa nevyplakala.. toť všjó.
Som vysoko empaticky , ale povedzme ze ma zivot naucil to nebrat tak vazne a mozno by som posobil na nejaku az necitlivo, ale myslim ze v urcitych situaciach jednoducho treba nech sa vyplace a nic ine jej nepomoze. A nemam rad, ked ludia placu...teda ak na to maju dovod chapem, ale kolko dievcat place a ani nevie poriadne preco ...dislike
A nenávidím situácie, v ktorých ma chlap dokáže úprimne rozplakať. Cítim sa strašne zraniteľná a citlivá a akoby..ja neviem, akoby som ukazovala že som už na konci so silami :/
ked nejake dievca place preto ze neviem ktory supis pupis chalanko vypadol zo superstar tak to ma neserie vobec skor ich lutujem ale ak by plakalo dievca preto ze jej niekto ublizil alebo by plakala priamo kvoli mne tak urcite by som sa dobre necitil a urobil vsetko preto aby prestala a objavil sa usmev
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
ale v podstate aj muz keby plakal, tak sa netesim - pokial je plac prejavom niecoho zleho (plac od dojatia alebo stastia je OK celkom, hoci tiez vie uviest do rozpakov), tak ma nikdy netesi a nemam ho rad...akurat, ze muz pri mne asi neplakal este
absolutne som nevedela co mam robit (babske slzy zvladam v pohode ale som nachylna sa sucitne rozrevat tiez)
@semhamforas o-m-g
Nie vždy to je jednoduché
trosku hnusny joke a co!
ja ked som revala pri mojom chalanovi, tak sa na mna len kukol a nic.. prip robil nieco uplne ine.. ziadne objaite nic.. ach
Ale dokáže ma rozrušiť, keď plače chalan pri mne. Ja vtedy vážne neviem čo mám robiť a hovoriť.
podľa toho aký druh plaču a čím spôsobený myslíš
» www.birdz.sk/webka/midnight/...
A nenávidím situácie, v ktorých ma chlap dokáže úprimne rozplakať. Cítim sa strašne zraniteľná a citlivá a akoby..ja neviem, akoby som ukazovala že som už na konci so silami :/
plač je akt maximálneho zúfalstva a rezignácie
a čakania na pomoc
na to sa nikto nedíva rád
najmä keď on má pomôcť a sám nevie ako plus je mu tiež do plaču