@2@hnisavica - to je neobjektivna specialna moznost pre stetkovsky typ ludi, dal som ju do predosleho hlasovnia, tak som ju dal aj sem aby to bolo fer. @nats - chod sa hrat inde!
kto sú to aziatky? ázia je veľký svetadiel a sú tam ženy rôzneho vzhľadu. Od turkýň, izraeliek, arabiek, afgániek, pakistániek, indických žien, kazašiek, rusiek, gruzíniek, vietnamiek, cinaniek, mongoliek.... atd atd az japoniek.... tak kto je to aziatka?
jedine aziatky stretam v irsku, no nic moc, tie ploche postavy a tvare. Ked vidim kozatu sikmoocku na nete, nechce sa mi verit, ze je skutocna. Ale do tvare su niektore pekne. Sledujem jednu, ta ma postavu, anna akana. Co ja tyka Arabiek, tie nebyvaju uplne skarede, urcite by som taku bral skor ako sikmoocko, no nevydam az tak vela vyslovene peknych. Najkrajsie su Europanky. Takze pacia, ale malokedy.
dakujem za hlasovanie @patrixo tusil som ze niekto na mna nieco podobne vytiahne. Pojmom aziatky som myslel aziatky/zlte zeny / mongoloidne zeny - teda zeny mongoloidnej rasy. » en.wikipedia.org/wiki/Mongoloid...
Hej, ak je rec o vychodnej Azii (Cina, Hong Kong, Taiwan, Japonsko, Korea), tak tieto sa mi pacia podstatne viac ako belosky. Okrem Hong Kongu a ciastocne aj Korei je na nich super aj to, ze bezohladu na to ake krasne su, budu k tebe mile a budu sa s tebou rozpravat aj keby si neviem aky niktos.
Juhovychodna Azia ma tiez pekne zeny, ale tam to uz treba viac filtrovat. Predpokladam, ze su casto pomixovane s juznou aziou a tie sa mi absolutne nepacia (nie kvoli farbe, ale kvoli crtam tvare).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@nats - chod sa hrat inde!
@patrixo tusil som ze niekto na mna nieco podobne vytiahne. Pojmom aziatky som myslel aziatky/zlte zeny / mongoloidne zeny - teda zeny mongoloidnej rasy. » en.wikipedia.org/wiki/Mongoloid...
Hej, ak je rec o vychodnej Azii (Cina, Hong Kong, Taiwan, Japonsko, Korea), tak tieto sa mi pacia podstatne viac ako belosky. Okrem Hong Kongu a ciastocne aj Korei je na nich super aj to, ze bezohladu na to ake krasne su, budu k tebe mile a budu sa s tebou rozpravat aj keby si neviem aky niktos.
Juhovychodna Azia ma tiez pekne zeny, ale tam to uz treba viac filtrovat. Predpokladam, ze su casto pomixovane s juznou aziou a tie sa mi absolutne nepacia (nie kvoli farbe, ale kvoli crtam tvare).