K tomuto mám chuť pridať poznatok, ktorý som minule čítala vrámci môjho vzdelávania z oblasti psychoógie.
Všeobecne platí a väčšinovo je to tak, že ženám sa páčia muži s krákym, párdňovým stvrniskom, pretože basically čím rýchlejšie mužom rastie brada, tým to viac vypovedá o ich zdraví a vitalite, čo je ako pre ženu tak i pre muža hlavným podvedomým lákadlom. Je faktom, že mužovi, ktorý je pod veľkým tlakom či stresom alebo je chorý, rastú fúzy pomalšie.
Takže tak, toť my humble contribution.
My own opinion: Vacsinou mierne strnsko, pokial teda nevyzeraju tazko ridikulozne s nim.
vo všeobecnosti nemám proti angličtine nič, dokonca ju mám rada, ale preferujem prezentáciu vedomostí daného cudzieho jazyka v prostredí anglicky hovoriacom, a nie slovensky čítajúcom. lebo tu to vyznieva prinajmenšom... ridikulózne
ja som v prvej moznosti precitala s hladko oholenou hrudou...a vobec mi uz neprislo cudne, ze sa tu hodnoti hrud.. kks, uz tu bolo asi fakt vsetko, ked mi to neprislo zvlastne
ako ktorý, kedysi sa mi páčili jedine úplne nahladko oholení, teraz sa mi páči čoraz viac chlapov s takým tým mužným strniskom, niektorým to fak svedčí..
@purenarcissism no tak to si píš a chcem sa dožiť aj vareného vína na trhoch už som k nám do partie stiahla aj @agrobrat -a čo mi pripomína že si musíme niekedy sadnúť všetci s rozvrhmi a nájsť vhodný termín
@ladyfox tomu ver, to varené vínko nemalo chybu minulý rok! no musíme zatiaľ navrhujem utorok večer si sadnúť dakam a prebrať to alebo ktorýkoľvek večer
@ladyfox je to prvý týždeň, nikto nekončí vtedy, kedy je napísané v rozvrhu ale aj ja mám tuším vtedy hodinu čiže keď skončíme si cinkneme, moje číslo asik máš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
tú poslednú možnosť dopísal admin, či čo?
so what? či to za to, že vyhráva?
Všeobecne platí a väčšinovo je to tak, že ženám sa páčia muži s krákym, párdňovým stvrniskom, pretože basically čím rýchlejšie mužom rastie brada, tým to viac vypovedá o ich zdraví a vitalite, čo je ako pre ženu tak i pre muža hlavným podvedomým lákadlom. Je faktom, že mužovi, ktorý je pod veľkým tlakom či stresom alebo je chorý, rastú fúzy pomalšie.
Takže tak, toť my humble contribution.
My own opinion: Vacsinou mierne strnsko, pokial teda nevyzeraju tazko ridikulozne s nim.
@16
a inak pre mňa, ja neznášam chlpy