Ahojte, zaujíma ma váš názor čo si o tom myslíte, bude niekedy v móde vo velom nosenie lodičiek a šiat u mužoch? Lebo mne osobne je to poprave jedno. Inými slovami, nech si každí nosí čo chce. Záleží aj od toho ako sú postavené naše hranice vkusu. Ja sám
Pokial sa nemýlim, tak v európskom stredoveku (do 18. storočia asi) boli vysoké topánky predovšetkým mužskou záležitosťou a ak by si ich obuli ženy, tak by to bolo pre vtedajšieho väčšinového človeka približne tak zvláštne, ako keď si ich dnes obujú muži.
inak, teraz som si pozrela to video a cítim sa hrozne awkward keď si uvedomujem, že dáky týpci tancujú na opätkoch 100 násobne lepšie než väčšina dievčat čo som videla na diskotékach (vrátane mňa ofc)
@25 mne by nevadilo chodiť s niekým kto by bežne vyzeral ako dotyčný na fotke... a podľa všetkého by som sa k nemu ešte aj pridala a obliekla by som si šaty s brutálne stiahnutým korzetom a 15 spodničkami
je to dementizmus , chlap a vysoke boty co vam jebe? o chvilu nech si daju odoperovat penis ... to je to iste
ale koniec koncov keby vidim chlapa v lodickach nejak ma to nepohorsi , pokial by bol gay alebo tranzvestit... pokial normalny chlap so zaujmom o zeny tak hnus fuj
@nikkaaa pokiaľ by si teda na ulici videla muža v lodičkách, na základe čoho by si sa rozhodla, či sa máš pohoršiť alebo nie?
hneď na prvý pohľad predsa nevieš, kto je gay, kto transvestita a ako vravíš - normálny chlap so záujmom o ženy. musíš to mať ťažké
@amikadze tak ked je niekto tranzvestita tak to rozozznas velmi lahko a aky ten typicky gay je odla mna tiez rozoznatelny, proti gayom a takymto nemam nic, je mi to uplne jedno
ale aby NORMALNY chlap nosil opetky je akoze na zgrcanie
@magick55 ale coby rozohnenie akoze uplne kludna som ale svet ide do zahuby keby chlapi nosia lodicky a este im za to zeny fandia , no dal by sisi lodicky?
@dyawilld preco nezacat prva ? mozno sa najde v 5 miliardach ludi podobny exponat ktoreho tiez opustili aj posledne zvysky zdraveho rozumu. @54 odporucam menej sledovat moje prispevky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
to platí aj pre topánky ofc. Nevidím ani minimálny dôvod na nejaký pičung za to, že si človek oblečie/obuje to, čo sa mu páči
ak sa v tom človek cíti fajn je to jeho vec
druhá vec je zase že keď niekto niečo nosí len pretože je to v móde, chce nasilu zaujať.
mne osobne sa nepáči keď niekto prekračuje určité hranice, ale aj tak mi je to nakoniec jedno
Hlavne ked zajebe štýl,že úzke rifle a opatky na platforme. To je mega parádne
hento si moze obut len absolutny kokot ktory nevie co so sebou uz ma spravit
alebo birdzak
(jedno ani druhe sa navzajom nevylucuje)
inak nevymysleli opatky mäsiari aby sa nemuseli moc brodiť v krvi a vnútornostiach? tak som započul
ale veď keď to človeka baví byť za debila
asi si nevidel to video, ale tí tanečníci teplí sú určite, otvor oči
v 18st bolo normalne aj toto
tak ktora z vas by nemala problem s takym teraz chodit ?
vykvet tolerancie dopici
a šak v istých kruhoch je to v móde už
Každý príspevok nová definícia birdzáka. Nepochopený andegor v stáde hlupákov. Také smutné.
@dyawilld co ti teda brani ? smelo do toho
» pix.avaxnews.com/avaxnews/49/2e/...
ale koniec koncov keby vidim chlapa v lodickach nejak ma to nepohorsi , pokial by bol gay alebo tranzvestit... pokial normalny chlap so zaujmom o zeny tak hnus fuj
ale zeby sa mi to pacilo, to nemozem povedat
vseobecne nehovorim nikomu do toho, co nosi, ale selektujem ludi aj na zaklade toho
hneď na prvý pohľad predsa nevieš, kto je gay, kto transvestita a ako vravíš - normálny chlap so záujmom o ženy. musíš to mať ťažké
ale aby NORMALNY chlap nosil opetky je akoze na zgrcanie
zbožňujem ich! im sú tie opätky odpustené!
ako je mi fuk, kto čo nosí....ale chlapa s lodičkama by som nechcela .......
» goo.gl/TdHWVH...
a nepovažujem to za niečo ponižujúce, @3
blbé konvencie
Dnes je to samozrejme už o niečom inom a v dnešnej dobe to nepovažujem za príťažlivé, mužné ani pekné, teraz sú podpätky proste pre ženy.
Inak v praveku sa drbali kyjakmi po hlavách, od zajtra dúfam začíname všetci s touto tradíciou ktorá už bola v móde.
@54 odporucam menej sledovat moje prispevky