Tak ako vzhľadom k mojej výške je jasne že by som sa potešila keby bol chalan 180cm výškovo aspon. Ale zase co by som mala zo 190cm vysokeho chlapa, ked by bol ako palička k paradajkám ..nevzrušoval by ma absolutne.
to radšej taky 175/178cm aj ked opätky asi nebudem dlho nosiť Ale ak je nejaky aspon kus mužnejší tak to je lepšie ako ten papek a chytač signálu
svaly sa teoreticky daju dorobit ale 20cm nenarasties ak sa budes hocijako snazit
ja mam rada tak 185-195 (tych 190 je akurat)
hentaky chlap vyzera dobre aj velky nabuchany aj chudy to je jedno
ja ti neviem....ja som neni vysoky, ale mam svaly, a baby na mna neletia....a moj kamos je celkom vysoky, cca 180, ale je suchy a tiez na nho neletia
ale myslim, ze pre zeny je dost dolezita vyska, ale netusim z akeho dovodu, ak vacsina zien, co poznam ma cca 160-165cm, tak to skoro kazdy muz je od nich vyssi, lenze zjavne to nestaci a treba mat aj ine atributy, napriklad vysoke konto, nabuchane auto a pevnu erekciu
nie som zena ale ja si myslim ze urcite je vyska dolezitejsia nez svaly, hlavne ked si zoberies nejakych fakt nizkych nabuchanych chlapikov a kulturistov, vyzera to dost komicky ked su do sirky oborvsky ale do vysky maly a ty hoc si stihly, si o hlavu od nich vyssi
do urcitej miery ano. Nechcela by som chodit s chlapom, ktory by bol odo mna nizsi alebo rovnako vysoky ako ja. Viem si po svojom boku predstavit len vyssieho, ale zase s mierou - aby nebol obor = 190+
@newcomer nie nizky, ale ani nie vysoky, priemerna vyska chlapa sa udava okolo 178-180cm, napriklad 180cm je dost vysoka ale chlap proste nie (samozrejme, ze ked vacsinna zien je krpatych, im 180cm bude pripadat ako obor ) ale podla vseobecnej miery by vysoky chlap mal byt 185cm a viac si myslim , ale ako mne pride aj menej nez 180cm u chlapa v pohode a to sama mam skoro tych 180cm , s opatkami , ktore nosim casto aj viac
@momoglamorous a priemerna dlzka penisu by mala byt okolo 15cm a teraz sa sama seba spytaj, kolko si mala aspon priemernych chlapov?
ale paci sa mi ten tvoj zvrat, ze "podla vseobecnej miery...si myslim" mat lahko nad 180cm uz je celkom akuratna vyska, a ked ma chlap nad 195cm tak uz je fakt obor
@momoglamorous ale je, ale je to uz vysoky chlap a myslim, ze najviac vyska fluktuuje okolo 175cm, aj ked je tam isty rozptyl no, ale mat 180cm, nosti steely a mat mohawk kohuta, tak by si hned zmenila nazor
co ja viem.. v praxi je to zenam jedno, ja som napr. maly a pacil som sa uz aj vela vysokym babam. Ale isto ze existuje skupina ktora nic ine ako vysokeho nechce. Aj ked je spatny do ksichtu vyska je viac
@newcomer no hej suhlasim, ze najviac okolo 175cm, lebo vacsinnu chlapov co stretnem su priblizne vysoki, niekedy aj nizsi a to mozno utvorilo ludom mienku ze 180cm je vysoky muz
@momoglamorous a ty si myslis, ze si vysoka ci co? ale na slovensku je to fakt uz vysoky muz, mozno v holandsku je to nic moc...a niekde v mexiku je to obor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
to radšej taky 175/178cm aj ked opätky asi nebudem dlho nosiť Ale ak je nejaky aspon kus mužnejší tak to je lepšie ako ten papek a chytač signálu
ja mam rada tak 185-195 (tych 190 je akurat)
hentaky chlap vyzera dobre aj velky nabuchany aj chudy to je jedno
Neviem, som krpata, odo mna je mensich chlapov hrozne malo, takze to velmi nevnimam.
Ale ani svaly, ani vyska nie su principialne, I guess.
ale myslim, ze pre zeny je dost dolezita vyska, ale netusim z akeho dovodu, ak vacsina zien, co poznam ma cca 160-165cm, tak to skoro kazdy muz je od nich vyssi, lenze zjavne to nestaci a treba mat aj ine atributy, napriklad vysoke konto, nabuchane auto a pevnu erekciu
ale paci sa mi ten tvoj zvrat, ze "podla vseobecnej miery...si myslim" mat lahko nad 180cm uz je celkom akuratna vyska, a ked ma chlap nad 195cm tak uz je fakt obor
ale ved vravim, ze mne sa vysoki nepacia, ale proste 180cm nie je vysoky chlap, aj ked je takych najviac asi