čo neznášajú? neviem, či som na tom len ja tak, že keď niečo na niekom doslova neznášam, tak ani nevyhľadávam jeho prítomnosť, nie ešte si vytvárať s takým človekom kamarátstvo alebo vzťah
Možno mi trochu vadí, keď s ňou telefonujem a ona si to dá na reproduktor a lakuje si pri tom nechty, potom mám pocit, že ma nevníma. Ale to je fakt len drobnosť.
Mne na zenach vadi, ze nemaju vlastny nazor a velmi rady sa nechaju strhnut nazorom svojich kamaratok. Pekne je to vidiet ked je ich vonku viac pokope, maju nazory jak cez kopirak, za to ked sme my chlapi na pive, tak sa ideme aj pozabijat, lebo vidime vsetko rozdielne.
A samozrejme tych veci mi na zenach vadi viac, ale nema velmi vyznam to sem pisat, aj tak to vsetko popru
@tommyhot podla mna je dost blbo povedane, ze baby nemaju vlastny nazor a chlapi maju...je to dost individualne a neni to podla mna v pohlavi..samozrejme kamarati dokazu ovplyvnit cloveka, ci uz je to chalan alebo baba..a ja neviem, ked suhlasim s najblizsimi kamaratkami v istych veciach tak je to aj logicke kedze si hladas kamaratov s ktorymi si rozumies...ale ked mam nazor iny ako cela skupina tak ho urcite nahlas poviem, kedze mam rada argumentovanie
Súhlasím s @hoperpohroma ... takisto mám kvôli mojim názorom problémy s ľuďmi, hlavne teda so ženskou časťou.. Od malička inklinujem viac ku chlapom a aj ich mám radšej. Navyše som totálne tvrdohlavý typ s vlastným rozumom a nenechávam sa ovplyvňovať.
Keď sa ma na všetko možné začnú pýtať a keď odpoviem tak aby ich tá otázka nenaštvala tak vždy nájdu nejaké slovo v mojej oidpovedi čo ich naštve a vysvetľujú si ho po svojom... Proste neznášam keď niečo poviem aby bola ženska spokojná a ona bude vytrhávať moje vety z kontextu a vyčítať ti že nejakým slovom čo jej nedochádza som myslel presne to čo vo svojom slepačom mozočku si vygenerovala sama....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A samozrejme tych veci mi na zenach vadi viac, ale nema velmi vyznam to sem pisat, aj tak to vsetko popru
ja mam svojich nazorov az moc a nemam z toho dvakrat dobre medziludske vztahy