Chalani, často debatujeme o vojne bojoch a tak a sme drsnejšie pohlavie. Ale dokážete si predstaviť, že by ste v boji prišli o penis ? Napadlo vás to niekedy, ako ľahko môžeme príjsť o penis ? Jedna vystrelená guľka, črepina a je fuč ?? Otázka znie či by
myslím, že je väčšia šanca že mi to trafí hlavu a nie penis... takže nad tým ani nepremýšľam... a v dnešnej dobe je plastická chirurgia na takej úrovni, že urobia všetko
@patricino aha, určite by ti nahradili penis. Snívaj ďaľej. Ale nemáš pravdu, väčšina zranení nie je do hlavy a myslím si, že poškodenie alebo utrhnutie penisu je pravdepodobné rovnako.
@zmrdak dnes ti vedia spravit z muzskeho prirodzenia zenske a to tak, ze v nom bude aj prirodzena lubrikacia, rovnako zo zenskeho muzske, takze po esteticko-funkcnej stranke by to problem nemal byt velky problem
@patricino nevedia, možno by dokázali transplantovať a áno, je možné že dokážu zväčšiť/zmenšiť, prípadne zošiť. Ale akonáhle by si prišiel o žaluď, nepociťoval by si potom už nič, aj keď by ti ho možno esteticky spravili. Vveda ešte nie je na takej úrovni, aby nahradila nervy.
minule som rozmyslal nad tym jak sa da lahko on prist
ze by si spal s nejakou psychopatkou a proste v noci by ti ho odrezala
alebo zena by prisla na to ze ju podvadzas tak by ti ho v noci odrezala alebo daco proste
by som sa zbesnil asi
No lebo v tych bojoch ste kazdy den, fakt ako.
Ale ok, stat sa moze vselico, hocikde. keby som chlap v takejto situacii, viac by ma trapilo to vykrvacanie, a zivot potom by vyriesila medicina. A mozno psycholog.
@zmrdak tak psychiater. Isto by ma to znicilo, ked si predstavim, ze by som mala prist o klitoris, tak ako dost temne to vyzera, ale pud sebazachovy by ma prinutil to riesit. Je to citlive, ale citlive neznamena neriesitelne.
Neviem či pozeráte Game of Thrones , ale tam to bolo celkom nepekne znázornené .. hoci tam to bolo úmyselné.
Asi by som zobral nejaký alkohol a počkal si na vlak .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ze by si spal s nejakou psychopatkou a proste v noci by ti ho odrezala
alebo zena by prisla na to ze ju podvadzas tak by ti ho v noci odrezala alebo daco proste
by som sa zbesnil asi
Ale ok, stat sa moze vselico, hocikde. keby som chlap v takejto situacii, viac by ma trapilo to vykrvacanie, a zivot potom by vyriesila medicina. A mozno psycholog.
Asi by som zobral nejaký alkohol a počkal si na vlak .