Baby aj vy to tak zbožňujete keď chalan tak krásne vonia. Ako nie som nejaká špinavá alebo niečo sprchujem sa každý deň používam sprchový, telové mlieko, deodorant, guličku dávam si parfém a nikdy nevoniam tak krásne ako chalani.
ale tak mne sa nezdá že by som niekedy cítila vôbec zo seba takú prenikavú vôňu ako celkovo z chlapov lebo u nás na byte máme suseda a ten keď ja ráno venčím tak on ide do práce a to je neskutočné ako po ňom vonia chodba. tak isto ako keď je umna môj drahý a cítim všade na sebe jeho vôňu a tak .. asi začnem používať mužské voňavky
@unwritten prosím ťa prečítaj si jeden možno dva moje blogy a nie je nič ružove môj chlap nie je môj chlap stretávame sa dva mesiace a ťahá ma zo sračiek za chvíľu odchádza veľmi veľmi ďaleko takže šťastná som vďaka nemu ale nie kvôli nemu chápeš ..
Hlavne nech nepouziva axe chocolate
Pamatam sa ze raz som nasla jednu taku vonavku co ked som ju zacitila tak prve co mi napadlo bolo, ze chcem aby moj frajer tak vonal takze ak nejaky bude v buducnosti, asi mu taku kupim
ja zbožňujem, keď je chlap (ale dobre a nie agresívne) navoňaný, hlavne keď sa večer milujete, on odíde domov a vy sa ráno zobudíte a furt tú vôňu cítite... ovoniate vaše veci a všade len on... jooj ja som úchylná na mužské voňavky strašne
@kitty7 presne presne to som chcela povedať najviac sa mi páči keď mi voňajú vlasy od neho to je neskutočné potom až pokiaľ si neumyjem vlasy tak ho cítim pri sebe..
môjmu otcovi som raz kúpila nejakú umbro voňavku on to moc nepoužíva a ja som to vždy striekala do kupelni a na pyžamo som si to dávala bolo to krásne velmi tiež som si povedala že chcem aby tak môj chlap voňal
ale po prave neviem čo používa akú voňavku do takej fázy sme sa ešte nedostali ale kým odíde tak to musím zistiť aby som ho tu stále citila
@12 veru, hlavne vlasy mi vždy od neho voňali, keď som potom sedela na druhý deň v autobuse a driemala, som si spokojne fetovala vždy, ach to boli časy, terajší na toľko nevoňavkuje, teda, on mi vonia, ale ja nevoniam od neho škoda
že sú vyraznejšie konečne mi niekto dal za pravdu .. ja som divná ja už asi sto rokov používam rúžovú Adidas voňavku ak to môžem nazvať tak honosne a milujem to nemienim ju nikdy vymeniť
ona je krásna jemná a sladká ale nie je taká otrasná jak ženské silné parfémy keď vojde nejaka učitelka do miestnosti tak je nou cítiť celá trieda blee .. a vôbec nie je otrepaná nepoznám nikoho kto to používa
to mi zena dost casto vravievala, ze ma citit na vankusoch, na perine, vo vlasoch, vsade ale ja som napriklad citil aj jej vonu, ked nahodou spala u nas alebo som jej dal tricko na spanie, ked nemala pyzamo, etc.
och chlapské vône proste všetci moji chlapi majú svoju osobitnú vôňu a úplne vo mne vyvoláva taký bezpečný pocit. nech ich objímem aj v úplne najsmaradľavejšom bare. aj keď je pravda že aj smrad toho baru vo mne vyvoláva bezpečný pocit.
ja sa tak teším že mojich voňavých chlapov o pár dní budem voňať!
@topanocka
ja zas neviem nepovažujem sa za nejakého gurmána ale veľmi mi vadia silné dámske vône ako som už spomenula a táto adidas je fakt aj keď som schopná ju minúť za mesiac pretože je to velmi slabučké tak lepšie ako tie ťažké "vtieravé " vône ale pánske fakt fakt milujem cítim z toho sviežosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale na jeho krásnej dokonalej vôni to nič nemení
Pamatam sa ze raz som nasla jednu taku vonavku co ked som ju zacitila tak prve co mi napadlo bolo, ze chcem aby moj frajer tak vonal takze ak nejaky bude v buducnosti, asi mu taku kupim
môjmu otcovi som raz kúpila nejakú umbro voňavku on to moc nepoužíva a ja som to vždy striekala do kupelni a na pyžamo som si to dávala bolo to krásne velmi tiež som si povedala že chcem aby tak môj chlap voňal
ale po prave neviem čo používa akú voňavku do takej fázy sme sa ešte nedostali ale kým odíde tak to musím zistiť aby som ho tu stále citila
ja neviem či je to množstvom tej voňavky vôbec to neviem odhadnúť chcela by som byť raz pri ňom keď sa chystá za mnou
raz sa chcem ocitnuť v tvojej spoločnosti
že sú vyraznejšie konečne mi niekto dal za pravdu .. ja som divná ja už asi sto rokov používam rúžovú Adidas voňavku ak to môžem nazvať tak honosne a milujem to nemienim ju nikdy vymeniť
ja zase take tie uplne otrepane neznasam. ved to je ako ta voda po holeni co pouziva moj dedo
@husky
a aj tak sa chces spricovat muzskymi vonavkami
@trdelniiq tak asi niečo na tom bude
dobre, na birdzi to uz teraz vie kazdy ze ti chyba chod spac
ja sa tak teším že mojich voňavých chlapov o pár dní budem voňať!
ale vlastne ja som celkov dosť vôňocitlivá.
ja zas neviem nepovažujem sa za nejakého gurmána ale veľmi mi vadia silné dámske vône ako som už spomenula a táto adidas je fakt aj keď som schopná ju minúť za mesiac pretože je to velmi slabučké tak lepšie ako tie ťažké "vtieravé " vône ale pánske fakt fakt milujem cítim z toho sviežosť
nikdy som to neriešila a teraz tento môj chlap má takú strašne príjemnú jemnú chladivú mužskú vôňu že je to všade a fuu neviem triezvo myslieť
Zistím značku a poviem ti ovoniaš niekde v drogeri a povieš či je dýchatelná