Caute. Mám jedného krpateho spoluziaka co ide brať mužské hormóny aby aspoň čosi ešte podrastol a sa trocha zmuzil lebo ma 15 ale vyzerá na 10 asi... Ale mňa tak napadlo... Nemôžem to brať aj ja? A bude to mať výsledky aj keď som normálni, čiže mám dosť m
Podľa toho čo myslíš.
Ak by si chcel brať rastový hormón tak to záleží od toho, či ten tvoj spolužiak má uzatvorené rastové štrbiny. Ak áno, tak mu porastú akurát tak uši, nos, pery a tak podobne a bude čochvíľa vyzerať zaujímavo
Ak myslíš testosterón tak z toho mu porastú svaly ale má to množstvo rizík ao napríklad to, že sa ti zníži tvorba vlastného testosterónu a iné zdravotné riziká
Preto tieto látky nie sú ani voľne dostupné a podávajú sa len lekármi v každom prípade Vám držím palce
@semhamforas myslím testosteron... Teda ten môj spolužiak neviem co bude brať ale ja chcem testosteron... A predaju to v lekarni len tak ci na recept? A koľko to asi stojí?
@semhamforas dostupne nie su, kvoli nejakej lobby asi ( kedze HAK ziskas lahko a tie su na baze estrogenov, progesteronu ). Kedysi boli volne dostupne alebo v Thajsku su volne dostupne.
A ty sexywoman nevies o tom nic, takze si iba uskodit neziskas nic. A najskor by si si nezohnal ani dobry testak akurat tak nejaky fake. U nas legalnou cestou testak neziskas a predpisuje sa akurat, ked mas velmi nizke hladiny a aj to nie nejak vela.
A uz vidim jak testosteron zdomonizujete na krokodila rovno
@bress testosteron som práve našiel na protein.sk... Nie je to čistý testosteron su tam ešte aj pridane nejaké látky vo ešte viac zväčšujú výsledok @buchtolapka skôr mať veľké svaly a široký hrudník o výšku mi az tak nejde...
@bress tak thajsko je trošku inde kultúrne aj hospodársky a aj mentalitou. Ale nemyslím si že by to bolo len tak bezdôvodne že je testosterón na predpis. Minimálne rastový hormón by ti mohol spôsobiť problémy a testosterón tiež nie je vo väčších dávkach zdravý a musia sa následne brávať i lieky na obnovu tvorby testosterónu a tak ďalej. Jednoducho človek bez znalostí by si tým mohol dosť pokaziť zdravie.
@bress neviem ci je to zrovna testosteron v tých tabletach ale zvýši to hladinu hormonov mužských v tele za päť dni o 300% !! Ze meratelne väčšie svaly za krátku dobu atď....
Aký si vysoký určuje genetika a vďaka rastovému hormónu ju potom dosahujeme,neviem či on ma nedostatok hormónu,ak hej nech ide k doktorovi alebo nech sa dá vyšetriť.
Priblíž prosím ťa čo berie.
@sexywoman HEEEJ testosteron si nasiel to bude nejaky udajny stimulator testosteronu, co ti ako mlademu chalanovi spravi velke hovno @semhamforas tak mohol by si poskodit slusne ale takisto alkohol je volno predajny a kolko skody narobi. Ono volny predaj testaku by bol ofc zly ale urcite by bolo lepsie, ak by sa normalne dalo predpisat od lekara, kde by sa to aj monitorovalo a bralo nato dohlad + by sa predpisoval normalne farmaceuticky a neboli by na trhu nejake podivne produkty, pripadne faky atd.
Napr. taky Schwarzeneger si este na zaciatku kariery legalne mohol kupovat testak v USA
@bress pravdu hovoríš. Tiež by som nebol proti ak by to predávali na predpis a rovno by ťa lekár monitoroval. Určite by to bolo aj pre ľudí výhodnejšie zo zdravotného hľadiska
@bress neviem co to je ale zvyšuje hladinu testosteronu okamzite o 42% a po pár dňoch u niektorych az o 300% !!! Nehovor ze toto nic nespravi prosím ta....
@sexywoman Ale to nie je len tak, že dám si testosterón a hotovo. Že začneš mať viac svalov. Má to mnohoraké účinky a všetko sa to stretáva aj s tvojou genetickou predispozíciou. Sú malí pihíci, čo sú nadržaní ako zajace a majú strašne veľa testosterónu. Objem nezaleží od množstva testosterónu, viem o čom hovorím. Okrem toho tvoja telesná chémia by sa tým úplne narušila a mohla by ti spôsobiť množstvo problémov, čo sa týka fungovania vnútorných orgánov. Takéto kúry sa podstupujú iba v extrémnych prípadoch, pod dohľadom lekára. Poriadne sa najedz a športuj a nevymýšľaj s tabletkami !!!
@sexywoman
ak budes brat porobne sracky znizi sa ti prirodzena produkcia testosteronu vo vajcach = zmensia sa ti vaja + moze v tvojom tele prevladnut zensky hormon progestron a moze nastat gynekomastia cize ti narastu zenske cecky co asi nechces
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
nebude, lebo niesi normalny
Ak by si chcel brať rastový hormón tak to záleží od toho, či ten tvoj spolužiak má uzatvorené rastové štrbiny. Ak áno, tak mu porastú akurát tak uši, nos, pery a tak podobne a bude čochvíľa vyzerať zaujímavo
Ak myslíš testosterón tak z toho mu porastú svaly ale má to množstvo rizík ao napríklad to, že sa ti zníži tvorba vlastného testosterónu a iné zdravotné riziká
Preto tieto látky nie sú ani voľne dostupné a podávajú sa len lekármi v každom prípade Vám držím palce
A ty sexywoman nevies o tom nic, takze si iba uskodit neziskas nic. A najskor by si si nezohnal ani dobry testak akurat tak nejaky fake. U nas legalnou cestou testak neziskas a predpisuje sa akurat, ked mas velmi nizke hladiny a aj to nie nejak vela.
A uz vidim jak testosteron zdomonizujete na krokodila rovno
@buchtolapka skôr mať veľké svaly a široký hrudník o výšku mi az tak nejde...
Priblíž prosím ťa čo berie.
@semhamforas tak mohol by si poskodit slusne ale takisto alkohol je volno predajny a kolko skody narobi. Ono volny predaj testaku by bol ofc zly ale urcite by bolo lepsie, ak by sa normalne dalo predpisat od lekara, kde by sa to aj monitorovalo a bralo nato dohlad + by sa predpisoval normalne farmaceuticky a neboli by na trhu nejake podivne produkty, pripadne faky atd.
Napr. taky Schwarzeneger si este na zaciatku kariery legalne mohol kupovat testak v USA
A ty si nic nezhanaj.
ak budes brat porobne sracky znizi sa ti prirodzena produkcia testosteronu vo vajcach = zmensia sa ti vaja + moze v tvojom tele prevladnut zensky hormon progestron a moze nastat gynekomastia cize ti narastu zenske cecky co asi nechces