Boli ste niekdy baby nútené použiť mužský záchod? Myslím tým pisoár.Ja nedávno áno a dúfam že tak skoro už nie. Nevedela som či si mám sadnúť či stáť a chalani mali blbé poznámky, kamoš to dokonca chcel fotiť mobilom, kamošky z toho mali show, a chceli po
ee ale v škole občas použijem chalanské wcko (kabínku ofc) :ehm: ale to tam robia všetci
fuj ale minule sme so spolužiačkou šli na chlapčenské, lebo naše boli všetky strašne hnusné a akože čisto mali, ale takýý kandel z moču že až. oni sa asi snažia za každú cenu šťať mimo alebo čo.
raz som sa do toho pisoara musel vysrat.. dojdem na wecko, na poslednu chvilku a na kabinke napis:kluc u obsluhy..
tak ze si idem pon. spravim dva kroky do predsiene zachoda a zamrznem, zistujem, ze spravim uz len maximalne tri dalsie..
takze dilema bola jasna.rozhodol som sa vratit a vysrat do pisoara ako sa posrat v bare na pol ceste po kluc, do galot
ale raz na benzínke v zahraničí keď bol na dámskych rad ako na čerstvé rožky a na pánskych ani nohy tak som proste išla na tie pánske normálne do kabínky, veď nebudem čakať ako teľa v rade pol hodinu 8)
@blanc asi chodia na poslednú chvíľu na WC.. vtedy to už nejde len tak to ledva bidu rozopneš nohavice vytiahneš delo a to kam to vypustí už ani Boh nezna
ja len nikdy nepochopim, preco akurat tak vyslovene INTIMNE miestnosti, ako su verejne hajzle, nemaju uzavrete steny, ale hore/dole (prip. aj-aj) je otvoreny priestor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
fuj ale minule sme so spolužiačkou šli na chlapčenské, lebo naše boli všetky strašne hnusné a akože čisto mali, ale takýý kandel z moču že až. oni sa asi snažia za každú cenu šťať mimo alebo čo.
ale len do kabínky
wtf prečo by som si vybrala pisoár?
tak ze si idem pon. spravim dva kroky do predsiene zachoda a zamrznem, zistujem, ze spravim uz len maximalne tri dalsie..
takze dilema bola jasna.rozhodol som sa vratit a vysrat do pisoara ako sa posrat v bare na pol ceste po kluc, do galot
ale raz na benzínke v zahraničí keď bol na dámskych rad ako na čerstvé rožky a na pánskych ani nohy tak som proste išla na tie pánske normálne do kabínky, veď nebudem čakať ako teľa v rade pol hodinu 8)
ako sa moze dievca/zena vymocit do pisoara?!