Utečieme, a už sa nebudeme otáčať##No nič, opravák a bude Áčko##Tak snáď o rok##A kopať kanály pôjdeme!##Koho?##Mamiii!##FX - to mne nehrozí no_mouth:#Sadneme si za birdz, a budeme robiť to čo doteraz ...##Ja nemôžem odpovedať, lebo sa práve učím.
Tak asi opravák, nie? Keď nedám ani ten, tak si pekne zopakujem predmet. Tiež mám zajtra test ktorý sa mi kvôli prerekvizite prenášať nechce, čiže ho musím dať aspoň na E. Vo štvrtok tiež. Ale ten asi nedám, vidím to na prenášanie, keďže milý pán docent nedáva opravné.
@zeriavka no stale studujem psychologiu.. aj predtym.. tak rozdiel je mozno v tom ze beriem vaznejsie tie skusky.. alebo neviem, mozno v tom ze zakladne vedomosti som nadobudla uz pocas 3 rokov a preto sa mi lahsie uci tieto dva roky..
@xrumka no ale to si nemohla mať toľko fx keď si urobila bakalára nie? ja som prváčka a už teraz to beriem vážne...ale občas sa zasmejem na tom jak málo času mám a nič nestíham
@zeriavka no ono to bolo tak ze som sa nenaucila poriadne na skusku a na kazdu skusku som sla dva krat aspon.. teda vzdy som sla aj na opravny termin nedala som to na prvykrat.. prosto som to sla skusit, a az potom som sla riadne na opravak.. nechapem jak sa mi chcelo chodit na tie opravne, ale asi som nemala na vyber.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Ale toto Ti poviem až zajtra.
idem sem prave napisat ze pridajte si este jedno Xko a budete ja,a ty tu !!!!!
@rotschild : múdro
@deadfancy : ano piť... až do opraváku, a potom prenášať
Laziness - Not studying all day, feeling guilty, still doing nothing...
no zec mi nohu