Čaute. Chcem sa vás spýtať ako sa vám páči môj cover k Evanescence - My Immortal, dal som si to do blogu, lenže tam som nemal nijaké reakcie, tak to dávam sem v nádeji, že tu nejaké nájdem . Hádam sa vám to bude lúbiť :<
@etelnair aj ja sa bojím púšťať veci podobné tomuto, ale tak je to jedna z mojich obľúbených piesní, tak som bola zvedavá, že či a ako ju znetvorí! A on ju neznetvoril!
offtopic... prečo sa natáčaš aj s obrazom, keď celý čas kukáš do monitoru a kýveš sa na stoličke?
môjmu laickému sluchu prekáža v prvom rade tvoja angličtina, ale tak čo ja viem, vydržala som to až do konca asi hlavne preto, že je to jedna z mojich obľúbených "detských" pesničiek... ale tak máš celkom pekný hlas. a na gaya vcelku mužný
si myslím, že si taký tvarovateľný priemer, ale pali by ťa asi poslal domov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a ani ty nespievaš zle , práveže by som povedala super ( zo začiatku to bolo také, no, nie najlepšie, ale potom - PERFEKTNÉ)
môjmu laickému sluchu prekáža v prvom rade tvoja angličtina, ale tak čo ja viem, vydržala som to až do konca asi hlavne preto, že je to jedna z mojich obľúbených "detských" pesničiek... ale tak máš celkom pekný hlas. a na gaya vcelku mužný
si myslím, že si taký tvarovateľný priemer, ale pali by ťa asi poslal domov...
spievaš celkom dobre.
@sugy1 chcel by som spraviť bring me to life, to mi ide myslím že lepšie a potom keď to bude complete tak to sem dám.... som zvedavy už teraz
such an excitement