ahojte. podla priznakov mam mykozu - svrbenie tam dole, biely husty vytok...prisla som nato dnes a bohuzial dnes v noci odlietam na dovolenku. nemam ist kedy ku gynekologovi. tak by ma zaujimalo ako by ste to riesili vy a ci sa nejako toto ochorenie neda
No neviem ale podľa mňa s takými vecami nie je na čo čakať. Určite to povedz tvojim rodičom a určite s tým treba ísť k lekárovi. Čo ty vieš - čo sa počas dovolenky môže stať a pokiaľ nemáš kvalitné poistenie tak v zahraničí za obyčajné vyšetrenia pekne zacvakáš.
Pri potvrdení premnoženia candidy albicans sa najčastejšie používajú rôzne maste tzv. antimykotiká. Môžu sa podať aj tabletky per orálne (cez ústa), ale najčastejšie sa používajú rôzne vaginálne globule (čapíky), ktoré majú anitimykotický účinok. Obvykle liečba partnera nie je nutná, ale pri opakujúcich mykotických zápaloch pošvy je vhodné preliečiť aj muža. Obvykle stačí podanie antimykotickej maste po dobu aspoň piatich dní. Vhodné je pri liečbe mykózy sexuálna zdržanlivosť. Kúpanie a sedenie v mokrých plavkách môže chorobu a jej prejavy tiež zhoršiť, preto sa odporúča aspoň prezliecť si plavky počas pobytu na brehu.
krem candibene, dake vaginalne tobolky (mozno ti v zahranici dake predaju v lekarni,intimne mydlo (s vyssim ph) a URCITE NEJEDZ SLADKE, to je potrava pre tie picovinky tam dole.
@hutris ty si riadne sprosty clovek, podobnh kvasinkovu infekciu podla googlu prekonali 3 zo 4 zien.
black_soul mne je to tak jedno ... podla googlu .. kebyze tam napisu ze 6 z 10 preziju skok z 10 desiateho poschodia tak tomu uveris???? ked hej tak niekedy si mozeme ist skocit
@black_soul vyssie pH snad si robis srandu ale asi si nechodila na chemiu a nevies ze pH je idealne 5,5 pre pokozku...a cim viac tym je to horsie a vysusuje pokozku
@samaroo1 black_soul ma pravdu... na pokozke je to mozno ako tvrdis ty.ale vo vnutri je treba vyssie pH..jedna sa o vaginalnu mykozu ak si nepochopila....a vsetkym ostatnym dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
odporucim ti kupit CANESTEN je to taky krem.. nieje to moc drahe a dostanes to aj volne v lekarni..
malo by ti to s nim prejst do 2dni+este si to asi tyzden budes musiet davat-akoze pre istotu..ak by ti to nepreslo, az vtedy by som zasla za lekarom..
@hutris ty si riadne sprosty clovek, podobnh kvasinkovu infekciu podla googlu prekonali 3 zo 4 zien.