@chidtori myslim ze tie vycitia ked je nieco v neporiadku a Luovej kamaratke by sa vyhybali (inak sry ze neodpisujem na ts ty luciferove bejbe, ale bad day happens)
@wale no tato iba skrabka celkom prijemne sa pri tom drieme
@elemia noo ako som uz napisal prenasledovala ma do tretej izby Takze bud je hladna alebo sa chce pritulit , tak ci tak zrejme skonci v posteli
No stalo sa mi, že keď som bola u babky sama a dívala som TV, zrazu sa okolo promenádovala myšacia rodinka. Tak som zdvihla nohy zo zeme na gauč a snažila sa na to nemyslieť...
A bráchovi sa u babky stalo, že ležal na gauči a zrazu ho niečo začalo štekliť pod pazuchou. A keď sa zachviľu zdvihol tak zistil že to boli 2 myšky To ja by som zinfarktovala
K veci. No pokojný spánok by som teda nemala. Buď by som išla do inej izby, alebo by som sa ju pokúsila vyhnať Aj keď neviem ako
@gotheris tym bratovym podpazusnym zazitkom si ma riadne znicila Uaaaa zomieram ja by som asi zosalel akoze myski znesiem ale ten moment prekvapenia brrrr som dusevne labilny hysterik proste ked sa jedna o momenty prekvapenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@mm47 Dakujem za info
@chidtori myslim ze tie vycitia ked je nieco v neporiadku a Luovej kamaratke by sa vyhybali (inak sry ze neodpisujem na ts ty luciferove bejbe, ale bad day happens)
@wale no tato iba skrabka celkom prijemne sa pri tom drieme
@elemia noo ako som uz napisal prenasledovala ma do tretej izby Takze bud je hladna alebo sa chce pritulit , tak ci tak zrejme skonci v posteli
@matheusko Tsss ty krutas
@matusha ja chceeeeeem ale akooo mam ?
A bráchovi sa u babky stalo, že ležal na gauči a zrazu ho niečo začalo štekliť pod pazuchou. A keď sa zachviľu zdvihol tak zistil že to boli 2 myšky To ja by som zinfarktovala
K veci. No pokojný spánok by som teda nemala. Buď by som išla do inej izby, alebo by som sa ju pokúsila vyhnať Aj keď neviem ako