@opinko to je nič...ja som keď som ovládal sen, tak som sa naschváľ zobudil...začal som v sne kričať a naozaj som sa zobudil..znie to čudne, ale naozaj sa mi to stalo asi 2x.
@puco90 to je lahke sa zobudit zo sna ked chcem...Ale v sne je dobre ze co som chcel to bolo...napr.som si povedal ze toto je len sen a chcem lietat tak som vyskocil a potom som stal vo vzduchu a lietal...alebo som chcel aby sa nejaka osoba zo sna zachovala tak ako som chcel ja a tak sa aj zachovala...
k tým snom: 2-krát som mala ten istý...snívalo sa mi o takých chodbách niekde v podzemí, musela som nájsť cestu von...prvý raz som ju hľadala, no o pár dní neskôr som už presne vedela, ktorou cestou ísť...
Zaujímal som sa o takéto veci jeden čas, len tak zo zvedavosti a chodil som aj po takých forách, kde písali normálne dospelí ľudia, rozoberali tam lektvary, prezentovali sa ako bieli mágovia atď. Celkom sranda Ale neviem, či to je správne, silne veriaci človek by určite povedal, že takéto veci by mali zostať prístupné len Bohu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a neverím, že niečo, čo podľa opisov vyžaduje veľa rokov tréningu, budú ovládať teenageri
kua... ten myseľ, kktina no...
Nedokážem ani jedno, aspoň nie mysľou. Ale inak viem pohnúť pohárom rukou, ovplyvniť ľudí rečou a cestovať normálne.