neviem ci to bola myslienka samotnej smrti, ale nieco okolo toho to bolo..bola som chora,strasne som kaslala a raz ma chytil taky zachvat ze som nemohla dychat, nieco podobne ako opisala Zipporah..
ked som bola na kolotoci extreme D ziadny extreme ale bolo to strasne fakt som myslela ze vypadnem z tej diery a budem rozplasnuta na zemi...ale niako som sa toho velmi nebala:/
ked som vypadol spod skalneho previsu a vedel som ze som zle ukotvil vklinenec .... pad cca 20 m vklinenec som urval chvalabohu ze ten pod nim vydrzallll
Zipporah a Miat248 to co vy mavam pravidelne, akurat ze to trva len kratko, ale je to dost neprijemne.. Paradox je, ze musim cakat do konca oktobra kym mozem ist na kozny test, ci mam alergiu alebo co je vo veci, bo na krcnom som sa toho moc nedozvedel, okrem toho ze mam zas vyvalit par kil za lieky ktore mi aj tak nepomozu.. Vtedy mam fakt myslienky na smrt.
A aky to bol pocit? Nejaku extremnu rizikovu situaciu som nezazil, ale ked som parkrat zazil nieco ked som mal strach ze bude koniec, tak som na smrt vobec nemyslel; myslel som na to ze nieco musim robit aby som prezil ale o smrti som vobec neuvazoval...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov