Sex. Milovanie. Orgazmus. Nádych, vydých. Partner odchádza do kúpeľne a Vy čakáte v posteli. Aké myšlienky Vás napádajú, na čo myslíte? Mňa dnes práve napadli toto fórum Po výbornom sexe som premýšľala, na čo asi tak ľudia myslia po, keďže pri by člov
raz som mala taký dobrý sex že som ani nevládala vstať z postele, poprosila som milého nech mi strčí cigu do úst a pustí delerium a rozjímala som....... a zvyčajne nemyslím na nič keď je po všetkom tak si buď dáme cigu mojkáme sa alebo rovno zaspíme
žiadne také, najprv túlenie sa, až potom sprcha a myšlienky bezprostredne po tom.. hmmmm, neviem. nerozmýšľam vtedy, nad čím by som mala rozmýšľať. proste to nejak plynie
nečakám v posteli.
buď ideme potom spolu do sprchy alebo zaspíme.
a myslím na všeličo, podľa toho kedy sa to odohralo. ak večer/v noci tak zväčša hneď zaspím čiže na nič. ale obaja myslíme na jedlo a ideme sa najesť alebo proste pokračujeme v bežnom živote
ale strašne sa mi vždy chce potom spinkať ako take babo, a celkovo rozmyšlam.....ani neviem....ale potom ma chyti vždy taka kreativna chvilka.... plna energie.....
mojkáme sa a strašne pociťujem lásku, lebo na mňa proste sex tak pôsobí. (preto viem, že by som nezvládla mať niekoho na jednu noc) a proste sa cítim super. ale ak mi tá osoba odíde do kúpelne, cítim sa otrasne, lebo ja som taká rozcitlivená a on mi odišiel. a takéto niečo spraví aj z úžasného milovania niečo strašné
Poviem si ze som dalsej zene doprial najkrajsich 5 sekund jej zivota a ze ma za sebou najsilnejsi sexualny zazitok aky d konca zivota bude mat
Ja som taky samaritan
v podstate asi na nič, len som sa usmieval a cítil dobre
väčšinou som ju stále otravoval otázkami ,,bolo to dobre?,,
a asi bolo lebo po rozchode mi povedala že jediná vec ktorá bola v našom vzťahu dokonalá bol sex ... vtedy som sa len na ňu pozrel a povedal že : ,, hm aha ,, ale aj to poteší keď už nič iné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Ja sa bachnem vedľa frajerky a sa pochválim za svoj dobrý výkon
buď ideme potom spolu do sprchy alebo zaspíme.
a myslím na všeličo, podľa toho kedy sa to odohralo. ak večer/v noci tak zväčša hneď zaspím čiže na nič. ale obaja myslíme na jedlo a ideme sa najesť alebo proste pokračujeme v bežnom živote
pri byvalke pred nou? -kurvafix kde mam cigy...chcem byt sam...teraz sa na mna zacne lepit
Aj to sa stáva Najradšej mám úteky v takejto situácii. Ale už sa snažím menej piť.
"chuda, ked vy3ezvie, bude si to dost vycitat"
"hmm dufam ze bere aj kreditky"
"najlepsie 4 sekundy mojho zivota"
v zavislosti od situacie tieto veci najcastejsie :ehm:
Ja som taky samaritan
ja nemyslím, ja si ešte užívam posledné odlesky orgazmu
väčšinou som ju stále otravoval otázkami ,,bolo to dobre?,,
a asi bolo lebo po rozchode mi povedala že jediná vec ktorá bola v našom vzťahu dokonalá bol sex ... vtedy som sa len na ňu pozrel a povedal že : ,, hm aha ,, ale aj to poteší keď už nič iné